Original ATOK Dvoufázová pleťová voda Zlato-jantar 100 ml

Original ATOK Dvoufázová pleťová voda Zlato-jantar 100 ml

Original ATOK Dvoufázová pleťová voda Zlato-jantar 100 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dvoufázová pleťová voda díky unikátnímu komplexu účinných látek šetrně čistí pleť, podporuje její hydrataci, celkově ji osvěžuje a pomáhá odstraňovat známky únavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dvoufázová pleťová voda Original ATOK zlato-jantar je vhodná zejména pro zralou či unavenou pleť. Obsahuje unikátní komplex aktivních látek, mezi které patří 24karátové zlato, jantarový extrakt, kyselina hyaluronová a bylinné výtažky. Voda pomáhá odstraňovat známky únavy, pleť zvláčňuje a rozjasňuje.

Dvoufázová voda šetrně čistí pleť od zbytků make-upu i veškerých nečistot. Kyselina hyaluronová a částečky zlata pomáhají v pleti udržet potřebnou dávku hydratace, celkově ji zvláčňují a spolu s koefeinem podporují její přirozenou pevnost i správné prokrvení. Díky výtažkům z fialky, lípy, měsíčku nebo čekanky odstraňuje pleťová voda z pleti známky únavy a dodává jí svěží vzhled. Přidaný panthenol spolu s jantarem pleť příjemně zklidní a předejde jejímu začervenání.

Použití: Pleťovou vodu důkladně protřepejte, aby došlo k aktivaci účinných látek, a naneste na vatový tamponek, se kterým následně vyčistěte pleť.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Produktové řady: Original ATOK Gold collection

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu1

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?