Kadalys HYDRAMUSE SOS vyživující tělové mléko 100 ml

Kadalys HYDRAMUSE SOS vyživující tělové mléko 100 ml

Značka: Kadalys
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s bioaktivními látkami ze žlutého banánu působí proti stárnutí. Hloubkově vyživuje a hydratuje pokožku, provoní ji ovocno květinovou vůní. Je vhodné pro všechny typy pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Řada Hydramuse od Kadalys je ideální pro dehydratovanou pleť. Poskytuje 24h hydrataci.

HYDRAMUSE SOS vyživující tělové mléko od značky Kadalys se velmi rychle se vstřebává a dopravuje tak aktivní látky hluboko do pokožky. Zanechá ji krásnou a hydratovanou. Uchvátí vás jeho jemná 100% přírodní vůně s růžovými a třešňovými květy a neodolatelným ovocným nádechem melounu a jablka.

99 % ingrediencí je přírodního původu

Tělové mléko obsahuje bioaktivní látky ze žlutého banánu, které působí proti stárnutí. Vypínají a zpevňují pokožku, redukují jemné linky a vrásky. Zabírají na pigmentové skvrny a vyrovnávají odstín pokožky. Regenerují buněčnou strukturu. Dále obsahuje bambucké máslo bohaté na fytosteroly a přírodní antioxidanty (vitamín A a E). Zklidňuje pleť a podporuje buněčnou obnovu. Hydratuje, obnovuje a zjemňuje pokožku. Šípkový olej regeneruje a napravuje pokožku, redukuje vrásky a pigmentové skvrny a vyhlazuje jemné linky.

Tělové mléko SOS v bodech:

  • záchrana při extrémně suché pokožce
  • rychle se vstřebává
  • obsahuje bioaktivní látky ze žlutého banánu a bambucké máslo
  • vhodné pro všechny typy pokožky

Použití: naneste dostatečné množství na čistou a suchou pokožku. Používejte celoročně: jako hydratační a nápravný krém v zimních měsících a jako zklidňující krém po opalování v létě.

„PRVNÍ EKOLOGICKY UVĚDOMĚLÁ ZNAČKA & GLOBÁLNÍ LEADER V BANÁNOVÉ VĚDĚ“. Tak by se dala charakterizovat francouzská značka Kadalys založená v roce 2012.  Jednotlivé složky této kosmetiky pochází z ekologického zemědělství jako vedlejší produkty generované banánovým průmyslem a jsou zpracovávané a vyráběné přímo v srdci Kadalys. Názvy řad KADALYS jsou inspirovány botanickými názvy různých odrůdy banánů, tedy „MUSA“.
Prostřednictvím Musathérapy® jsou rituály krásy inspirovány banánovými vlastnostmi, které zvýrazňují všechny typy pleti a krásy.

Produkty Kadalys jsou certifikované jako přírodní a organické dle požadavků ECOCERT A COSMEBIO. Spolupracují s ONE VOICE v boji proti násilí, za základní práva a dobré životní podmínky zvířat. Potvrzují, že výrobky Kadalys jsou veganské (bez přísad živočišného původu). Všichni pěstitelé banánů na Martiniku jsou akcionáři společnosti KADALYS pro „fair trade“ a odpovědnou francouzskou produkci. Obaly jsou označené FSC, ekologicky navržené,
recyklovatelné a jsou z udržitelně vedených lesů.

Výrobce: Kadalys, 13 Rue Titon , 75011, Paris, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?