Original ATOK Lecitinový krém Tonka-benzoin 50 ml

Original ATOK Lecitinový krém Tonka-benzoin 50 ml

Original ATOK Lecitinový krém Tonka-benzoin 50 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s mastnější konzistenci výborně pečuje o zralou či suchou pleť, zvláčňuje ji, podporuje její elasticitu a zanechává ji krásně projasněnou a chráněnou před škodlivými vnějšími vlivy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lecitinový krém Original ATOK Tonka-benzoin ocení zejména pro zralá, suchá nebo smíšená pleť. Má výborné ochranné a regenerační účinky a je určený pro péči o obličej i dekolt. Chrání pleť před ztrátou hydratace, podporuje její elasticitu a zvyšuje její odolnost proti nepříznivým vlivům okolí. Krém má nasládlou hřejivou vůni.

Krém díky vysokému obsahu bambuckého másla a rostlinných olejů z meruňky či argánie efektivně zvláčňuje pleť, regeneruje ji a chrání před vysušením. Díky koenzymu Q10 zvyšuje odolnost pleti proti škodlivým vnějším vlivům a spolu s vitaminem E podporuje její přirozenou elasticitu. Rostlinné oleje v kombinaci se skvalenem a lecitinem vyrovnávají hydrolipidový film pleti, a podporují tím její celkovou vitalitu, tonus a jas. Tyto účinky umocňuje vyvážená kombinace éterických olejů z benzoe, tonka bobů či aframonu, která zajišťuje správnou mikrocirkulaci krve v pleti.

Použití: Malé množství krému naneste na čistou pleť a jemně rozetřete.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Typ pleti: anti age, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu2

Éterický olej tonka

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?