CdVet Mikro minerál pro psy a kočky 150 g

CdVet Mikro minerál pro psy a kočky 150 g

Značka: CdVet
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

cdVet Micro Mineral je přírodní doplněk výživy z bylin, ovocných extraktů, kvasnic a mořských řas pro psy a kočky, který v oblasti B + H vitamínů, minerálních látek a stopových prvků ve velmi širokém spektru optimálně doplňuje výživu. Obzvláště bylinná směs cdVet receptury a obsažené přírodní B-vitamíny, biotin, kalcium a jod významně podporují dobré trávení. Kromě deficitů z přírodě vzdálené nebo

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
cdVet Micro Mineral je přírodní doplněk výživy z bylin, ovocných extraktů, kvasnic a mořských řas pro psy a kočky, který v oblasti B + H vitamínů, minerálních látek a stopových prvků ve velmi širokém spektru optimálně doplňuje výživu. Obzvláště bylinná směs cdVet receptury a obsažené přírodní B-vitamíny, biotin, kalcium a jod významně podporují dobré trávení. Kromě deficitů z přírodě vzdálené nebo jednostranné výživy (často jen extrudovaná krmiva) vyrovnává cdVet Micro Mineral také varovně stoupající nedostatek vitamínů, minerálních látek a stopových prvků, které chybí v potravinovém řetězci z důvodu vyčerpané zemědělské půdy, genové manipulace plodin a nepřírodní výživy hospodářských zvířat. Proto jako doplněk výživy přidáváme cdVet Micro Mineral k hotovým krmivům (suchá, konzervy, kapsičky), k vařené stravě a také k syrové výživě BARF.

certifikáty:
vhodné pro: psy i kočky
konzistence: prášková
barva: béžová
balení: plastový obal

dávkování: Denně přidáváme do krmiva cca 3-3,5 g cdVet Micro Mineralu na 10 kilogramů tělesné hmotnosti. Zarovnaná odměrka, která je uvnitř dózy, jsou cca 2 g. Zkušení chovatelé dávavají cdVet Micro Mineral v malé samostatné misce vždy vedle krmiva a pes (kočka) se sám obsluhuje. Naučíme - li svého psa nebo kočku na tento způsob samoobsluhy, pak si naše zvíře vezme jen množství Micro Minerálu, které momentálně skutečně potřebuje. Navíc tak ušetříme manipulační čas s dávkováním a přidáváním do krmiva. Samoobslužným podáváním navíc často zefektivníme spotřebu Micro Mineralu.
složení: Zvápenatělé mořské řasy, hnědé chaluhy, sladové klíčky (vitamíny B1, B6, E), pivovarské kvasnice, extrakt z jader hroznového vína (vitamín E), bylinná směs cdVet receptury

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Je alarmující skutečností, že naše zvířata stále častěji trpí na civilizační choroby (alergie, kožní problémy, rakovina). Přitom už mnozí víme, že veterinární medicína se svými prostředky (antibiotika, kortikoidy, cytostatika) stále častěji naráží na hranice svých možností. Významně přispět k upevnění zdraví lze jen návratem k přírodním produktům (výživa, doplňky) a k přirozené péči. Osvědčenou volbou jsou čistě přírodní produkty bez chemie a bez přidaných látek značky cdVet z přírodní lékárny pro zvířata. Přírodní produkty z nabídky "Přírodní lékárny pro psy a kočky" jsou dílem rodinného podniku cdVet Naturprodukte. Generacemi předávané zkušenosti z ošetřování a chovu zvířat spojené se znalostí mnoha domácích bylinkových receptů byly základem pro produktový koncept. Cílem společnosti je v zájmových chovech psů a koček používáním přírodních produktů namísto syntetických postupně snižovat používání antibiotik, kortikoidů, chemických antiparazitik a jiných syntetických (nepřírodních) medikamentů.

kontakt na výrobce:
cdVet Naturprodukte GmbH
Industriestraße 11-13
49584 Fürstenau
Germany
www.cdvet.eu

cdVet je osvědčenou volbou čistých přírodních produktů bez chemie a přídatných látek pro zvířata a lidi.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: kočky, psi

Výrobce: cdVet Naturprodukte GmbH, Industriestraße 11-13 , 49584 , Fürstenau, Německo

Z blogu1

Hýčkejte své miláčky přírodně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?