Lavera Minerální kompaktní pudr 01 slonová kost, Trend Sensitiv 7 g

Lavera Minerální kompaktní pudr 01 slonová kost, Trend Sensitiv 7 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kompaktní pudr s minerálními pigmenty ve světlém odstínu slonová kost dlouhodobě zafixuje vaše líčení a napomáhá absorbovat kožní maz. Pečuje o pokožku díky arganovému oleji a výtažku z růže a slézu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Minerální kompaktní pudr 01 slonová kost je určený především pro světlou, velmi světlou a porcelánovou pleť. Jedná se o neutrální odstín, který je univerzální a vhodný pro studený i teplý podtón pokožky. Pokryje vaše tváře jemným matujícím závojem a dlouhodobě zafixuje vaše líčení pro dokonalý výsledek po celý den.

Inovované složení nové řady přírodní dekorativní kosmetiky Lavera je přizpůsobeno všem specifickým požadavkům na kvalitní produkty pro perfektní líčení. Tento minerální pudr můžete používat jak samostatně, tak v kombinaci s vaším oblíbeným make-upem. Prodlužuje výdrž make-upu či podkladového krému a napomáhá účinně absorbovat kožní maz, aby make-up během dne nestékal či se nelesknul. 

Díky minerálním pigmentům snadno splyne s pletí, přizpůsobí se jejímu odstínu a má dlouhotrvající výdrž. Jeho sametově jemná textura opticky vyhladí povrch pokožky a nezatíží ji hutným nánosem. Kompaktní balení je vhodné na cestování či do kabelky, pudr je tak velice vhodný i na úpravu líčení během dne. Přírodní složky a pečující ingredience nevysušují pleť a dodávají ji přirozeně zářivý vzhled.

Nezbytnost do kabelky

Pudr je jedním z nejpoužívanějších produktů dekorativní kosmetiky. Udrží vaši pleť matnou a sametově jemnou po celý den. Minerální kompaktní pudr Lavera navíc obsahuje přírodní složky, které o pleť pečují. Je velice jemně namletý, díky čemuž nevytváří na pleti viditelnou masku a snadno vytvoří lehký matující závoj, který nechává vaši pleť dýchat.

Pečující složky

Minerální pudr Lavera zmatní vaši pleť a účinně pomáhá absorbovat nadbytečný kožní maz, aniž by docházelo k vysušení pokožky. Přírodní ingredience poskytují pokožce šetrnou péči a zaručují komfortní pocit po celý den. Bambucké máslo a vzácný arganový olej udržují pokožku vláčnou, hydratovanou a dodávají jí potřebné živiny. 

Matný vzhled bez vysušení

Jojobový olej spolu s olejem kokosovým a slunečnicovým poskytují pokožce výživu a pečují o její krásu. Kompaktní pudr Lavera je slisovaný tak, aby  nehrozilo jeho vysypání v kabelce či kosmetické taštičce. Obsahuje kvalitní minerální pigmenty, které zaručí dlouhotrvající výdrž a zároveň zvyšují krycí schopnost pudru. Vitamin E působí proti stárnutí pokožky. 

Pro velmi světlou pleť

Odstín Slonová kost je vhodný pro světlou i velmi světlou pokožku a je neutrální, díky tomu je určen pro teplý i studený podtón pleti. Pudr můžete nosit také samostatně, kdy sjednotí vzhled pokožky a zakryje drobné nedokonalosti. Při použití na make-up jej zafixuje pro celodenní výdrž a zabrání nežádoucímu lesku pokožky. Zároveň opticky vyhladí vzhled pleti.

Použití: Naneste pudr na štětec či houbičku a jemně vklepávejte do pleti. Pro větší krytí můžete použít také na mokro.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: velmi světlá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Pudry – jak dobře vybrat a správně nanášet

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

špatná fotografie / Ivana 13. 6. 2018 13:33

Chtělo by to dát správnou fotku - zde vypadá pudr takový do žluta, ve skutečnosti je světle béžový (když si ho člověk najde na stránkách konkurence, tak tam je správná barva na fotce vidět).

/ Kateřina 1. 7. 2019 08:57

S barvou pudru je to pravda, kdybych ho neměla vyzkoušený odjinud, nekoupila bych si ho. Barva vůbec neodpovídá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?