Kadalys MUSALIFT BIO Liftingový noční krém na viditelné vrásky 50 ml

Kadalys MUSALIFT BIO Liftingový noční krém na viditelné vrásky 50 ml

Značka: Kadalys
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový krém pro noční použití je vhodný pro pokožku s již viditelnými vráskami. Má liftingové a regenerační účinky. Obsahuje bioaktivní látky ze žlutého banánu, skvalen a řasu Alaria esculenta.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

MUSALIFT BIO Liftingový noční krém na viditelné vrásky od značky Kadalys s bio-aktivními látkami ze žlutého banánu zpevňuje, regeneruje a sjednocuje tón pleti. Tato regenerační péče obohacená o zpevňující a protivráskové složky během noci aktivně posiluje pleť a pomáhá definovat linie obličeje.

Liftingový krém obsahuje bioaktivní látky žlutého banánu, PCA vápník (pomáhá při syntéze keratinocytů a kompenzuje nedostatek těchto buněk ve zralé pleti), řasu Alaria esculenta a skvalen s antioxidačními účinky.

100 % ingrediencí je přírodního původu
35 % ingrediencí bylo získáno z plodin pěstovaných na bio farmách
 
Výsledky:
88 % jemnější pleť
77 % regenerovaná, pružná, zářivá pleť
74 % zpevněná, vypnutá a regenerovaná pleť
65 % redukce vrásek a jemných linií
 

AKTIVNÍ INGREDIENCE

BIO-AKTIVNÍ LÁTKY ZE ŽLUTÉHO BANÁNU
Bio-aktivní látky žlutého banánu mají vysoký obsah fytosterolů, polyfenolů, vitamínu E a jsou složené z více než 95 % Omega-3,6 a 9 mastných kyselin, které poskytují jedinečné regenerační a zpevňující vlastnosti. Pomáhají pleti bojovat se známkami stárnutí (jemné linky, vrásky a ztráta pevnosti) zároveň působí na nedokonalosti zralé pokožky (pigmentové skvrny).

 

Použití: Naneste na vyčištěnou tvář a krk večer ve směru od krku k čelu střídavě pomocí obou rukou. Vyhněte se očnímu okolí.

„PRVNÍ EKOLOGICKY UVĚDOMĚLÁ ZNAČKA & GLOBÁLNÍ LEADER V BANÁNOVÉ VĚDĚ“. Tak by se dala charakterizovat francouzská značka Kadalys založená v roce 2012.  Jednotlivé složky této kosmetiky pochází z ekologického zemědělství jako vedlejší produkty generované banánovým průmyslem a jsou zpracovávané a vyráběné přímo v srdci Kadalys. Názvy řad KADALYS jsou inspirovány botanickými názvy různých odrůdy banánů, tedy „MUSA“.
Prostřednictvím Musathérapy® jsou rituály krásy inspirovány banánovými vlastnostmi, které zvýrazňují všechny typy pleti a krásy.

Produkty Kadalys jsou certifikované jako přírodní a organické dle požadavků ECOCERT A COSMEBIO. Spolupracují s ONE VOICE v boji proti násilí, za základní práva a dobré životní podmínky zvířat. Potvrzují, že výrobky Kadalys jsou veganské (bez přísad živočišného původu). Všichni pěstitelé banánů na Martiniku jsou akcionáři společnosti KADALYS pro „fair trade“ a odpovědnou francouzskou produkci. Obaly jsou označené FSC, ekologicky navržené,
recyklovatelné a jsou z udržitelně vedených lesů.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Produktové řady: KADALYS Musalift

Typ pleti: anti age, zralá pleť

Výrobce: Kadalys, 13 Rue Titon , 75011, Paris, Francie

Z blogu1

KADALYS: Udržitelná banánová věda aneb neobyčejná péče o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?