Ecce Vita Neem zubní pasta 100 ml

Ecce Vita Neem zubní pasta 100 ml

(7 hodn.)
Značka: Ecce Vita
Zboží je trvale vyřazeno.

Bylinná zubní pasta bez fluoridu i dráždivých sulfátů dokonale vyčistí zuby a díky obsahu xylitolu posílí sklovinu. Přidaný neemový olej pečuje o celou ústní dutinu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta Ecce Vita s antibakteriálním extraktem z neemu pečuje o hygienu celé dutiny ústní. Obsažené esenciální oleje přirozeně posilují zuby i dásně a osvěžují dech. Vzhledem k tomu, že je pasta bez fluoridu, nemusíte se bát nepříznivých vedlejších účinků, kdybyste jí náhodou trochu spolkli.

Základ pasty tvoří uhličitan vápenatý neboli plavená křída. Díky tomu krásně vyčistí zuby a zanechá je dokonale hladké. Nechybí ani xylitol, který posiluje sklovinu a snižuje tvorbu plaku. Výtažek z neemu propůjčuje pastě jedinečnou bylinnou chuť a také výtečný antibakteriální účinek. Zabraňuje usazování zubního plaku, preventivně působí proti krvácivosti dásní a usazování zubního kamene.

Mátový olej má kromě příjemné mrazivě svěží chuti také vynikající antiseptické účinky. Pomáhá eliminovat množství škodlivých bakterií v ústní dutině a zabraňuje jejich množení. Předchází tak vzniku zubního kazu a paradontózy, které právě tyto bakterie často způsobují. Hřebíčkový olej působí jako analgetikum a tlumí případné bolesti zubů a podráždění dásní.

Ecce Vita je česká společnost, která již 19 let působí v oblasti přírodní medicíny. Zaměřuje se na dovoz speciálních funkčních potravin a bylinných doplňků stravy především v organické kvalitě. Kvalita přípravků je potvrzena českou a evropskou ochrannou známkou „Produkt ekologického zemědělství“, certifikátem amerického zemědělství o organické kvalitě USDA ORGANIC a také Košer certifikát.

Použití: Naneste na zubní kartáček a řádně vyčistěte zuby minimálně dvakrát denně, nejlépe po každém jídle. Po vyčištění zubů důkladně vypláchněte ústní dutinu vodou.

Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Miláčci roku 2017 aneb Co jste si kupovali nejvíce

Paradentóza – udržte své zuby v kondici

Zuby jsou odrazem našeho způsobu života

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Velmi dobrá / felinegrace 13. 6. 2016 17:03

Dobrá pasta, chuť, opravdu hodně pění a tak vydrží dlouho.

Sodium sacharin ??? / Rudolf 5. 8. 2016 16:43

Proč je v ajurvédské pastě nezdtavé sladidlo??? http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E954

Dlouho vydrží / Lucie 22. 4. 2016 09:31

S pastou je spokojená, jen je na můj vkus možná až moc bylinková. Pění skoro více než běžné pasty z drogerií a vydrží tím pádem dlouho.

Spokejnost / Michaela 17. 7. 2017 12:36

Dobře chutná, dost pění, takže stačí mnohem méně pasty.

Spokojenost - našla jsem perfektní pastu / Martina 29. 7. 2016 17:35

Nejlepší pasta, co jsem kdy v životě měla! Kromě toho, že je celkem chutná a nemusíte se tak u ústní hygieny křenit nechutí. Hodně pění, což je super, ale ocenila bych, kdyby tam složka SLS chyběla, přece jenom se těmto pěnidlům vyhýbám, co to jde. Díky tomu pěnění ale zase stačí malé množství pasty, a tak neskutečně dlouho vydrží. Také (jelikož ji používám už nějaký ten pátek) vnímám, že mám zdravější dásně i hezčí zuby a zároveň mě čištění zubů díky všem vlastnostem této pasty baví.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?