Sportique Nemastný krém na ruce a tělo 100 ml

Mother's Little Helper Nourishing Nongreasy

Sportique Nemastný krém na ruce a tělo 100 ml

Mother's Little Helper Nourishing Nongreasy

(1 hodn.)
Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Nemastný krém na ruce a tělo intenzivně pečuje o suchou hrubou kůži na namáhaných místech, jako jsou lokty, kolena a paty. Výživné složení s bambuckým máslem kůži změkčuje a zvláčňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Nemastný krém na ruce a tělo Sportique intenzivně pečuje o suchou hrubou kůži na namáhaných místech, jako jsou lokty, kolena a paty. Výživné složení s bambuckým máslem a rostlinnými oleji kůži změkčuje, zvláčňuje a chrání ji před dehydratací. Díky jemnému přírodnímu složení je krém vhodný jak na celé tělo, tak i na pokožku rukou a obličeje.

Nemastný krém se do pokožky rychle vstřebá, bohatě ji vyživí a nezanechá nepříjemný lepivý film. Bambucké máslo v kombinaci s olivovým, jojobovým a mandlovým olejem chrání pleť před dehydratací a popraskáním, pokožku zvláčňuje a hojí drobné prasklinky i poranění.

O zdraví pokožky se postarají extrakty z měsíčku lékařského, arniky a heřmánku. Mírní podráždění, zarudnutí i svědění, naopak pleť chrání a harmonizují, zatímco esenciální oleje z citrusových plodů a rozmarýnu působí protizánětlivě a hojí drobné záněty. Nemastný krém aktivně pečuje o namáhanou pokožku po celém těle, zjemňuje a podporuje regeneraci.

Použití: Malé množství krému aplikujte na suchou hrubou pokožku a lehce rozetřete.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu3

Arnika

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?