Lavera Oční stíny QUATRO 07 modrá platina, Trend Sensitiv 3,2 g

Lavera Oční stíny QUATRO 07 modrá platina, Trend Sensitiv 3,2 g

Lavera Oční stíny QUATRO 07 modrá platina, Trend Sensitiv 3,2 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

S paletkou kombinující čtyři sladěné oční stíny snadno vykouzlíte jednoduché i výraznější líčení. Složení obsahuje řadu rostlinných olejů či másel a je obohaceno o pečující výtažky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Oční stíny QUATRO 07 modrá platina výborně podtrhnou přirozenou krásu hnědých či modrých očí. Kombinace dvou modrých stínů s kovově šedým a zářivě bílým vám pomůže vytvořit propracované líčení. Paletka se hodí jak pro každodenní oční make-up, tak pro zvláštní příležitosti, pro které se hodí výraznější kouřové stíny.

Paletka kombinuje čtyři sladěné oční stíny, které díky kvalitním minerálním pigmentům nabízí velmi syté barvy. Lze je libovolně kombinovat a použít buď na sucho, nebo na mokro, podle toho, zda toužíte po jemném či výraznějších líčení. Složení je obohaceno o řadu pečujících rostlinných olejů, bambucké či kakaové máslo. Ty nejen zajišťují bezproblémové nanášení stínů, ale zároveň se v kombinaci s bylinnými výtažky z růže, lípy či lékořice dobře postarají o jemnou pokožku víček a chrání ji před předčasným stárnutím.

Použití: Aplikujte stíny na oční víčko prsty, štětcem či houbičkovým aplikátorem. Pro výraznější efekt můžete nanášet také na mokro. Pro spolehlivou celodenní výdrž používejte společně s bází pod oční stíny Lavera.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: bílá, modrá, šedá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?