Acorelle Opalovací olej SPF 30 75 ml

Acorelle Opalovací olej SPF 30 75 ml

(1 hodn.)
Značka: Acorelle
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací olej na obličej a tělo SPF 30 chrání pokožku proti UVA a UVB záření díky obsahu oleje karanja, který pleť přirozeně chrání, přináší intenzivní péči a zabraňuje vzniku pigmentových skvrn.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Opalovací olej na obličej a tělo SPF 30 Acorelle chrání pokožku proti UVA a UVB záření díky obsahu oleje karanja, který pleť přirozeně chrání před spálením a podrážděním, přináší pleti intenzivní péči a zabraňuje vzniku pigmentových skvrn. Olej má lehce ořechové aroma a delikátně voní, má transparentní texturu. Neobsahuje chemické filtry, nanočástice ani zinek, čímž je eliminováno riziko alergických reakcí a pleť není zbytečně drážděna.

Slunečnicový a olivový olej pokožku dokonale vyživí a velmi účinně ji chrání. Zároveň zklidňují podráždění, takže se skvěle hodí právě pro sluncem namáhanou a podrážděnou pokožku celého těla i obličeje.  

Důsledná ochrana před slunečním zářením chrání pleť před předčasnými známkami stárnutí, jako jsou například stařecké skvrny, a samozřejmě před tvorbou vrásek. Proto je potřeba pleť důsledně ošetřovat opalovacími přípravky, které ji nejen ochrání před UV zářením, ale zároveň ji i vyživují a hydratují.

Použití: Olej aplikujte na pokožku celého těla a obličeje ještě před pobytem na slunci. Opakujte vždy po koupání nebo utření ručníkem.

Upozornění: Vyvarujte se přímého styku se sliznicemi a očima! Udržujte mimo dosah dětí. Nepoužívejte vnitřně.

Francouzská firma Acorelle nabízí kvalitní produkty z oblasti přírodní kosmetiky, mezi nimi i certifikované přírodní parfémy s aromaterapeutickými účinky či kosmetiku pro šetrné odstraňování chloupků. Veškeré výrobky jsou bez jakýchkoliv chemických složek a mnohé nesou označení Cosmebio a Ecocert.

Produktové řady: Acorelle Nature Sun

Výrobce: Laboratoire Odysud, Allée du saylat - ZAC Agropole , 47901 , Agen cedex 9, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

4 tipy pro správné opálení

Jakou ochranu si letos vyberete proti sluníčku?

Jaký jste fototyp?

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuju / Monika 19. 7. 2015 16:44

Během 14 dnů u moře otestováno, že skutečně chrání před spálením :-) Fajn vůně, neviditelný, nezanechává nepříjemný pocit mastnosty, super bonus = omlazuje, protože mám pleť hezky vypnutou a dokonce mi zmizely začínající jemné vrásky kolem očí :-)

Nedoporučuji / Michaela 4. 7. 2016 12:03

Vyzkoušeno také na dvoutýdenním pobytu u moře. Manžel se namazal první den a během ani ne jedné hodiny venku se spálil tak strašlivě, že měl do konce dovolené postaráno o zábavu na pokoji a pod slunečníkem. Hlavně zákazníci s citlivou pokožkou by asi měli dávat přednost minerálním filtrům, ať si nezkazíte dovolenou tak jako my. Jinak konzistence, vůně i aplikace produktu příjemná, doporučila bych někomu kdo už opálený je a spíš do našich podmínek, třeba na odpolední posezení na zahradě.

dobrá zkušenost / šárka 26. 7. 2016 21:32

Ta nejlepší zkušenost.. Jsem světlejší typ, ani jednou jsem se nespálila, krásné přirozené opálení, velmi příjemná vůně, minimální zatížení pokožky. Pobyt u moře 40 dní... Na přímém slunci jsem v rozumné míře, ale při sportování - na kole apod i během poledne. Takže budu používat i nadále.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?