Besky Polystyrenové kuličky, 504 1 kg

Besky Polystyrenové kuličky, 504 1 kg

Značka: Besky
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výplňový materiál pro výrobu lůžkovin s dlouhodobou životností a snadnou údržbou. Polystyrenové kuličky mají mikromasážní účinky a jsou skutečně měkké a příjemné. Zároveň absorbují nadbytečnou vlhkost.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Batex Polyestyrenové kuličky jsou velice oblíbeným materiálem pro plnění lůžkovin díky svému jednoduchému použití a skvělým vlastnostem. Můžete je využít také pro regulaci množství náplně ve vašich stávajících produktech značky Batex či jako základní materiál pro vaše vlastní výrobky. Polyesterové kuličky jsou skvělou výplní především v polštářích a dalších relaxačních produktech, avšak jejich použití je skutečně univerzální.

Polyesterové kuličky jsou vhodné také pro alergiky a astmatiky. Jedná se o syntetcký materiál s velice nízkou prašností, jenž splňuje veškeré moderní požadavky pro výrobu lůžkovin. Kuličky mají pružný odpor, díky čemuž poskytují stabilní oporu pro vaši páteř a namáhané svalstvo. Dobře tepelně izolují, brání prochladnutí, avšak zároveň jsou velice vzdušné a prodyšné.

Kuličky můžete jednoduše kombinovat i s dalšími materiály, jako je duté vlákno. Snadno se používají a jejich údržba je velice nenáročná. Výrobky plněné polyesterovými kuličkami lze prát běžně v pračce i do vysokých teplot, díky čemuž je zachována dokonalá hygiena a zničeny veškeré potenciálně škodlivé mikroorganismy. Polyester má zároveň dlouhodobou živostnost a vysokou odolnost.

Tip: 1 kilogram polystyrenových kuliček odpovídá 50 litrům.

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Lůžkoviny - výplně: polystyrenové kuličky

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Z blogu1

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?