BiOOO Romantika ve dvou 1 ks

BiOOO Romantika ve dvou 1 ks

BiOOO Romantika ve dvou 1 ks

Značka: BiOOO
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pokud nevíte, co dát vašemu drahému k Valentýnu a zároveň pokukujete po něčem přírodním, sáhněte po našem balíčku Romantika ve dvou. Obsahuje vše, co potřebujete ke zkvalitnění intimního života.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Glyde Kondomy Strawberry jsou tak trochu jiné, než na jaké jste dosud byli doposud zvyklí. Jsou totiž veganské a mají čistě rostlinný původ. Navíc se u nich nemusíte bát toho, že obsahují nějaké nepěkné chemické překvapení, působící alergickou reakci. Jsou zdravotně nezávadné, z přírodního latexu, uživatelsky příjemné a poskytují výborný stupeň přirozené intimní ochrany.

BIOglide Lubrikační gel, natural je výbornou volbou pro ty, kteří nechtějí používat konvenční lubrikanty. Ať už z důvodu parfemace nebo jejich chemického složení. Přirozená, dobře snášená varianta veganského lubrikačního gelu podpoří intimní pohodu obou partnerů. Nabízí dlouhodobé zvlhčení sliznic a nevyvolává pocity podráždění.

Chios GMGA Žvýkačky s mastichou Elma Rose nabízí úžasnou chuť růží, spojenou s úžasnými účinky pryskyřice mastichy. Ta je v Řecku dlouhodobě používána jako prostředek pro desinfekci nejen dutiny ústní, ale také se přidává například do pečiva. Tyto žvýkačky obsahují pouze složky přírodního původu, které jsou dobře snášeny a podílí se na účinné desinfekci ústní dutiny.

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hlavní typ vůně: ovocná

Složení:

Glyde kondomy slimfit strawberry: Přírodní kaučukový latex, Přírodní potravinářská barviva, Přírodní ovocné extrakty Chios GMGA žvýkačky s mastichou Elma Rose: Sorbitol, Xylitol, Masticha, Glycerin, Přírodní příchuť růže, Arabská guma, Karnaubský vosk BioGlide lubrikační gel natural: Glycerin, Aqua, Xanthan Gum
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Biooo tipy na svátek všech zamilovaných

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení:

Glyde kondomy slimfit strawberry: Přírodní kaučukový latex, Přírodní potravinářská barviva, Přírodní ovocné extrakty Chios GMGA žvýkačky s mastichou Elma Rose: Sorbitol, Xylitol, Masticha, Glycerin, Přírodní příchuť růže, Arabská guma, Karnaubský vosk

BioGlide lubrikační gel natural: Glycerin, Aqua, Xanthan Gum
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?