Energy Ruticelit, krém 50 ml

Energy Ruticelit, krém 50 ml

Energy Ruticelit, krém 50 ml

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bioinformační regenerační krém obsahuje vyvážený bylinný komplex, například komonici, která ulevuje od pocitu těžkých nohou a spolu s arnikou a kaštanem působí příznivě na celý cévní systém.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Energy Ruticelit je bioinformační širokospektrální regenerační krém s vysoce účinnými látkami jako liposomy, AHA kyseliny a vitaminy. Tento přípravek obsahuje cenné výtažky z rašeliny, dále také rutin a celou řadu dalších flavonoidů. Podle tradiční čínské medicíny ovlivňuje Ruticelit především energetickou dráhu srdce, sleziny, slinivky, tlustého střeva, jater a ledvin.

Bioinformační regenerační krém Energy obsahuje vyvážený bylinný komplex přírodních výtažků a vysoké množství na minerály bohaté termální vody z Podhájské. Proniká do hloubky kůže a působí v cílené lokalizaci. Obsažená komonice pomáhá ulevovat od pocitu těžkých nohou a je spolu s arnikou, vilínem a kaštanem známá svým pozitivním působením na cévní systém. Výtažek z měsíčku pak pomáhá regenerovat pokožku a drobné ranky.

Použití: Krém aplikujte lokálně ve velmi tenké vrstvě 1 až 3x denně nad místa uložení orgánů nebo na oblasti jejich reflexních zón a energetických drah. Krém je lehce roztíratelný a smývatelný vodou.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Produktové řady: Energy Pentagram

Typ pleti: normální pleť

Typy pokožky: normální pokožka

Užití: vnější

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu4

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Začněte s detoxikací organismu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Energy Pentagram

Nenašli jste to pravé? Co tohle?