S5 Vyživující čistící balzám 200 ml

Nourish Cleanser

S5 Vyživující čistící balzám 200 ml

S5 Vyživující čistící balzám 200 ml

Nourish Cleanser

Značka: S5
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistící balzám Nourish Cleanser S5 pečuje a čistí pleť do hloubky díky přírodnímu složení a velkému obsahu rostlinných olejů. Kvalitní oleje dokáží rozpoustit veškerý makeup a další špínu, zároveň ale pokožku nevysušují. Po použití je pleť čistá, jemná a hydratovaná. Čistící balzám obsahuje kvalitní rostlinné oleje: slunečnicový, rakytníkový, arganový, šípkový a z granátového jablka. Velmi efekt

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čistící balzám Nourish Cleanser S5 pečuje a čistí pleť do hloubky díky přírodnímu složení a velkému obsahu rostlinných olejů. Kvalitní oleje dokáží rozpoustit veškerý makeup a další špínu, zároveň ale pokožku nevysušují. Po použití je pleť čistá, jemná a hydratovaná.

Čistící balzám obsahuje kvalitní rostlinné oleje: slunečnicový, rakytníkový, arganový, šípkový a z granátového jablka. Velmi efektivně odstraňuje špínu a makeup, je vhodný především pro suchou pleť, ale poslouží také jako výborný odličovač pleti normální i mastné. Čistě přírodní složení pleť čistí, hydratuje a podporuje její regeneraci. Čistící gel neobsahuje sulfáty, parabeny, syntetické parfémy a barviva ani minerální olej.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Good Ventures LTD, 78 York Street , W1H 1DP, London , Velká Británie

Z blogu1

Sofistikovaná péče o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?