Weleda Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce 2,2 ml

Weleda Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce 2,2 ml

Weleda Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce 2,2 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce byl speciálně vyvinut pro péči o suchá nehtová lůžka. Praktický aplikátor umožňuje přesnou a pohodlnou aplikaci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce Weleda byl speciálně vyvinut pro péči o nehty a nehtovou kůžičku, zejména o suchou a popraskanou. Praktický aplikátor umožňuje přesnou aplikaci a s olejíčkem se tak zbytečně neplýtvá. Olejovou tužku oceníte zejména po odlakování nehtů, kdy je nehtová kůžička vysušená a hrozí její popraskání.

Tužka má vyšší obsah přírodních olejů, protože nehty a nehtová kůžička potřebují extra výživnou péči a klasické krémy na ruce na to nestačí. Kombinace jojobového, granátového, sojového, mandlového, slunečnicového a kokosového oleje dokáže proniknout hluboko do pokožky, uzamyká v ní hydrataci a zabraňuje vysoušení nehtové kůžičky a jejímu praskání. Tento efekt ještě podporuje výživné bambucké máslo, které je doslova koktejlem vyživujících a pečujících látek.

Extrakt z heřmánku působí protizánětlivě a pomáhá hojit drobné ranky a prasklinky, zatímco olej ze semen granátového jablka se postará o zpevnění pokožky a díky vysokému obsahu antioxidantů zabraňuje předčasnému stárnutí citlivé pokožky v okolí nehtů.

Pro každodenní péči

Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku je ideální pomocník pro vaši každodenní péči o ruce. Pokožka rukou je během dne namáhána všemi možnými nepříznivými vlivy, navíc se právě na ní nejdříve projevují známky stárnutí. Pokožka v okolí nehtů se rychle vysušuje, díky čemu může způsobovat záděry a dokonce i zpomalovat růst nehtů.

Perfektní do kabelky

O kůžičku v okolí nehtů a samotné nehty je proto nutné pravidelně pečovat. Toto vyživující pero přináší směs intenzivně regeneračních olejů v praktické formě tužky, která se vejde do každé tašky či kosmetické taštičky. Díky tomuto balení můžete olejíček používat skutečně kdekoli a aplikace vám zabere jen malou chvíli. Olej v tužce navíc nehrozí vylitím v kabelce.

Důkladná péče

Pero napuštěné olejem je tak vždy k dispozici, olejem navíc díky aplikátoru s přesným dávkováním neplýtváte. Tento pečující přípravek obsahuje množství rostlinných másel a olejů, které nehty a kůžičku v jejich okolí hloubkově vyživují, odstraňují suché šupinky a brání vzniku záděr. Díky tomuto praktickému peru budou vaše ruce vždy dokonale upravené.

Krásné ruce

Jojobový a kokosový olej jsou mimopřádně bohaté na nenasycené mastné kyseliny, poskytují nehtům výživu a vyhlazují je. Mandlový olej podporuje regeneraci pokožky i nehtů, urychluje jejich růst a navíc má zklidňující účinky. Včelí vosk pak vytváří na povrchui nehtů a kůžiček ochranný mikrofilm, kerý brání vysušení. Extrakt z heřmánku pak působí protizánětlivě. 

Použití: Otočte spodním koncem tužky a naneste olejíček na nehty a nehtovou kůžičku.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

I na roztřepené nehty / Jana 24. 9. 2017 23:33

Používám ho kvůli výživě nehtů. A další jsem koupila prckovi, začaly se mu třepit nehty na nožičkách. Při každodenním používání bylo po pár týdnech po problémech. Díky složení jsem se ho nebála použít i pro tak malé dítě.

Krásné nehty / Jana 23. 9. 2016 23:41

Vynikající pomocník na záděry, které se mi vždy objevují na podzim a v zimě. Vyživuje kůži okolo nehtů - přetírám s ním i nehty. Nehty jsou krásně upravené a pevné. Jako bonus je příjemná vůně granátového jablka.

Vynikající! / Jana 24. 2. 2017 23:40

Vynikající pomocník na záděry! Krásně výživný pro celé nehtové lůžko. Příjemná vůně. Při pravidelném používání je změna rychle vidět. Je to rychlá pomoc, která se vejde do každé kabelky. Určitě vyzkoušejte.

Vynikajúci! / Erika T. 28. 6. 2016 16:54

používam ho už asi mesiac a je skvelý! krásne premastí nechty aj pokožku a pekne vonia :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?