Nakladatelství Kazda Zkuste to doma sami - péče o tělo a vlasy, Smarticular 190 stran

Nakladatelství Kazda Zkuste to doma sami - péče o tělo a vlasy, Smarticular 190 stran

Zboží je trvale vyřazeno.

Kniha nabízí nejlepší recepty a nápady na výrobu domácí kosmetiky pro každý typ pleti i vlasů. Dejte sbohem syntetickým a neekologickým přípravkům.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kniha Zkuste to doma sami - péče o tělo a vlasy vám nabízí 137 nejlepších receptů na výrobu své vlastní přírodní kosmetiky. Dejte sbohem syntetické, neekologické a nezdravé kosmetice a využijte sílu přírodních surovin. Domácí výroba navíc rozvíjí kreativitu a ulehčí vaší peněžence.

V knize naleznete kosmetické recepty pro všechny typy pleti i vlasů. Pomocí přírodních, zdravých a mnohdy i jedlých přísad můžete během chvilky vytvořit šampon, pastu, deodorant a mnoho dalších. 

Smarticular.net je berlínský portál, který od roku 2014 zveřejňuje návody a tipy na jednodušší a udržitelnější život. Denně přináší nové recepty, návody či alternativy, jak si zjednodušit život a být ohleduplnější k životnímu prostředí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?