Lavera Čisticí pěna Sléz & Mandle, Faces 100 ml

Lavera Čisticí pěna Sléz & Mandle, Faces 100 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemná čisticí pěna Sléz & Mandle šetrně a zároveň účinně odlíčí a vyčistí suchou citlivou pokožku, odstraní zbytky make-upu i nečistot a zanechá pleť jemnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemná čisticí pěna Lavera Sléz & Mandle šetrně a zároveň účinně odlíčí a vyčistí suchou citlivou pokožku, odstraní zbytky make-upu i nečistot a zanechá pleť jemnou. Bylinné výtažky a oleje společně s rostlinnými tenzidy pleť spolehlivě odlíčí a zároveň ji zbytečně nepřesuší a nepodráždí. Pokožka je tak perfektně čistá a zároveň jemná bez nepříjemného pnutí.

Čisticí pěna pečuje o suchou citlivou pleť již během odlíčení díky obsahu rostlinných olejů a výtažků. Ty z pokožky odstraní nečistoty a zároveň ji zjemní v jednom rychlém kroku. Obsažené oleje z mandlí a jojoby pleť vyživují a chrání ji před známkami předčasného stárnutí, zatímco šťáva z aloe vera a výtažky ze slézu pokožku zjemňují a uzamykají v ní tolik potřebnou hydrataci.

Krémová pěna s podílem rostlinných olejů spolehlivě a lehce odlíčí i odolný make-up, pleť zjemní a zároveň ji zbytečně nevysuší ani nepodráždí. Suchá pokožka je tak zjemněna, ochráněna před nepříznivými vnějšími vlivy, a tak i před známkami předčasného stárnutí.

Bohatá pěna

Čisticí pěna Lavera Sléz & Mandle poskytne vaší pleti dokonalý smyslový zážitek. Přípravek vytvoří bohatou pěnu s hedvábně jemnou krémovou konzistencí, která rovnoměrně pokryje vaši pokožku a dokáže pleť vyčistit do hloubky, aniž by ji vysušovala či zatěžovala. Zároveň se velice snadno roztírá a ihned rozpouští veškeré nečistoty.

Přírodní složení

Oproti konvenčním čistícím pěnám dává Lavera důraz na přírodní složení, a není tomu jinak ani u tohoto přípravku. Pěna neobsahuje syntetická pěnidla, která jsou silně vysušující, ale staví svůj základ na rostlinných tenzidech, které jsou mnohem méně škodlivé. Pěna je proto vhodná pro všechny typy pokožky, a to včetně té náchylné k vysušování.

Úleva pro suchou pleť

Čisticí pěna Lavera Sléz & Mandle je skvělou variantou právě pro sušší pokožku, která mívá potíže s běžnými čisticími gely a pěnami. Krémová pěna Lavera nezpůsobuje přesušení pleti a naopak podporuje její přirozenou hydrataci. Má také intenzivní  zjemňující účinky a zanechává pokožky nejen dokonale čistou, ale i hydratovanou.

Perfektní odlíčení

Čistící pěna Lavera zároveň odstraní veškeré usazené nečistoty včetně odumřelých kožních buněk a je vhodná také k odlíčení make-upu. Zabraňuje množení mikroorganismů na pokožce a chrání proti vzniku pupínků. Díky oleji z mandlí navíc dodává pokožce hloubkovou výživu a zklidňuje ji pomocí osvěžující šťávy z bio aloe vera.

Použití: Malé množství pěny aplikujte na navlhčenou pokožku obličeje a lehkými krouživými pohyby odstraňte nečistoty a make-up. Pěnu můžete bez obav použít i pro odlíčení citlivých očních partií. Poté vydatně opláchněte čistou vodou a naneste pečující krém.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Čistá pleť půl krásy

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?