Delibutus Bambucké máslo 50 ml

Delibutus Bambucké máslo 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Delibutus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bambucké máslo je univerzálním pomocníkem v péči o pokožku obličeje i celého těla. Díky přírodnímu složení je velice dobře snášeno i tou nejcitlivější pokožkou dětí a alergiků.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně pouze ilustrační. Aktuální fotografii pro Vás už připravujeme :-).

Bambucké máslo Delibutus je univerzálním pomocníkem v péči o pokožku obličeje i celého těla. Díky jednoduchému přírodnímu složení bez přidaných chemických látek, parfemací i esenciálních olejů je máslo velice dobře snášeno i tou nejcitlivější pokožkou, alergiky i malými dětmi. Máslo pokožku zjemňuje, regeneruje a chrání před poškozením.

Bambucké máslo aktivně pečuje o všechny typy pleti díky jemnému složení plnému nenasycených mastných kyselin, vitaminů A, D, E a F a také antioxidantů a fytosterolů. Kombinace těchto látek pokožku zjemňuje, zvláčňuje a skvěle pomáhá její regeneraci. Je tak vhodné pro ošetření poškozené odřené pokožky, regeneraci drobných poranění i jizviček či stroupků po akné.

Máslo lze použít nejenom jako lokální péči, ale také jako klasický pleťový krém. Jeho účinky ocení obzvlášť sušší pokožka, kterou bohatě vyživí a uzamkne v ní vlhkost, i přecitlivělá alergická pleť, kterou skvěle zklidní. Bambucké máslo je dobře snášeno i dětskou pokožkou, tu nejenom hojí, ale také mírní drobné záněty, eliminuje vznik opruzenin i nepříjemného svědění.

Dokonale univerzální

Bambucké máslo je jednou z nejuniverzálnějších složek v přípravcích přírodní kosmetiky na tvář i celé tělo. Má výjimečné účinky a je hojně využíváno do krémů, másel a dalších produktů. Bambucké máslo pochází z ořechů stromu máslovníku a je dokonale čistou surovinou, kterou lze používat samostatně nebo dát průchod své fantazii a využít jej k tvorbě vlastní kosmetiky.

Bambucké máslo

Kreativní surovina

Bambucké máslo výborně funguje v kombinaci jak s dalšími přírodními másly, tak s rostlinnými či éterickými oleji. Dá se míchat téměř se vším a vy si tak můžete vytvořit přípravek přímo na míru vaší pokožce. Do másla můžete například přidat jen éterický olej pro atraktivní vůni (samotné máslo je bez parfemace) či si vytvořit vlastní sofistikovaný pleťový krém z mnoha složek.

Hloubková výživa pro pokožku

Bambucké máslo je proslulé především díky svým jedinečným vyživujícím schopnostem. Můžete jej používat na celé tělo po sprchování místo vašeho obvyklého tělového mléka a bambucké máslo zanechá pokožku sametově hebkou a pružnou. Pomáhá obnovit přirozený ochranný tukový film pleti, a tím ji i chrání před poškozením či nadměrným vysušováním.

To nejlepší pro suchou pleť

Bambucké máslo působí blahodárně zejména na sušší pokožku. Můžete jej používat pouze lokálně na vysušená místa, jako jsou lokty či kolena či jej využít na celé tělo. Pro suchou pleť jej lze aplikovat také jako vydatný pleťový krém, který dodává výživu do hloubky, aniž by pokožku zatížil či ucpával póry. Bambucké máslo je bohaté na vitaminy A a E a nenasycené mastné kyseliny, které zvláčňují pleť.

Použití: Malé množství másla rozpusťte v dlaních a aplikujte podle potřeby na pokožku celého těla. Používejte podle potřeby.

Česká firma Delibutus byla založena v roce 2011 a od té doby se velice úspěšně rozvíjí a získává nové příznivce. Zpracovává pouze dary přírody v podobě rostlinných tuků, olejů, bylin a esenciálních olejů. Pokud to je možné, tak volí lokální dodavatele, ale produkty jsou složené ze surovin celého světa. Kosmetika je jemná, bez přidané syntetické parfemace či jiných dráždivých konzervantů či stabilizátorů. 

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Delibutus s.r.o, Masarykova 624/332 , 400 03, Ústí nad Labem, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Delibutus: Česká konopná kosmetika bez kompromisů

Kdo se bojí konopí?

Léčivé konopí Delibutus

Pozor křehké! Jak na citlivou pleť

Pupínkový detektiv: přírodní másla

Rozhovor s konopnou manufakturou Delibutus

V zimě je třeba se namazat, a to pořádně!

Vazelína v kosmetice: Proč se jí vyhýbat?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

konzistence / Linda 5. 11. 2015 23:17

Prekvapila me tuha konzistence, ale po rozehrati v dlanich je maslo velmi prijemne. Roztirani neni az tak moc komfortni, ale vysledek je paradni.

Odporúčam / Romana 10. 10. 2018 20:36

Pre extra suchú pokožku (atopik) je skvelý. Nanášam na vlhkú pleť vždy večer. Používam dlhodobo.

Doporučuji / Marie 9. 11. 2020 20:53

Skvělé maličkaté balení, které dlouho vydrží. Pro atopika ráj. Nanáším na vlhkou pokožku. Kupuji opakovaně.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?