Good Gout BIO Pórek s brambůrkem a treskou 190 g
Good Gout BIO Pórek s brambůrkem a treskou 190 g
Příkrm s BIO pórkem, brambory a treskou od michelinských kuchařů zachutná naprosto každému. Vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce. Číst více...
Pórek byl oblíbenou zeleninou už našich babiček. Zatímco ty ho rády používaly k dochucování pokrmů, náš šéfkuchař ho obsadil do hlavní role, aby dal vyniknout všem jeho přednostem. Spolu s bramborami, treskou z udržitelných zdrojů, kapkou smetany a špetičkou kari rozehraje skvělou partii chutí na každém mlsném jazýčku!
Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce. Zeleninovo-masový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Sterilováno. Tepelně upraveno.
Příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme kapsičku ohřívat po dobu 1 minuty ve vodní lázni. Pro rychlejší přípravu vyprázdněte obsah sáčku do misky nebo jej otevřete a vložte přímo do mikrovlnné trouby. Zahřívejte 30 sekund při 750 W (dobu ohřívání přizpůsobte). Promíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo! Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a pro skladování.
Skladování: Před otevřením uchovávejte při pokojové teplotě, po otevření v chladničce, a to max. 24 hodin.
Na začátku příběhu francouzské značky GoodGout stála výzva: Vrátit chuť do talířů našich dětí a připravit jim něco skutečně dobrého! Díky talentovanému šéfkuchaři a týmu odborníků na výživu se podařilo připravit spoustu nutričně vyvážených jídel a pamlsků, které jsou navíc 100% bio.
Výrobce: Good Gout, Zbraslavská 22/49 , 15900, Praha 5, Česká republika
Složení produktu
Složení:
56 % bio pórku, 20 % bio brambor, 10 % voda, 8 % treska* (RYBA), 6 % bio SMETANY, špetka bio kari koření. Bez lepku. Obsahuje laktózu a rybu. *MSC produkty trvale udržitelného rybolovu.
Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se
VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:
Složení produktu
Složení:
56 % bio pórku, 20 % bio brambor, 10 % voda, 8 % treska* (RYBA), 6 % bio SMETANY, špetka bio kari koření. Bez lepku. Obsahuje laktózu a rybu. *MSC produkty trvale udržitelného rybolovu.