Lavera Korektor tekutý 03 med, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Korektor tekutý 03 med, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Korektor tekutý 03 med, Trend Sensitiv 6,5 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý korektor 03 s mimořádně lehkou texturou projasňuje partie tváře a pomáhá zakrýt nedokonalosti včetně kruhů pod očima či hyperpigmentací.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Korektor tekutý 03 med ocení majitelky především středně světlé pleti. Tento korektor s praktickým houbičkovým aplikátorem se snadno nanáší a rovnoměrně roztírá. Díky kompaktnímu balení jej můžete s sebou nosit po celý den a používat dle potřeby. Vyznačuje se celodenní výdrží a množstvím pečujících ingrediencí, které udržují pokožku vláčnou a přirozeně krásnou.

Tekutý korektor Lavera má mimořádně příjemnou a lehkou konzistenci, která má velmi všestranné použití. Můžete jej aplikovat v oblasti očního okolí pro zakrytí tmavých míst, kruhů pod očima či hyperpigmentací. Nevytváří hutný viditelný nános a skvěle spolupracuje s make-upy a minerálními pudry Lavera. Projasňuje partie tváře a dodává tak obličeji plasticitu.

Tento korektor nejen účinně kryje nedokonalosti, ale zároveň pečuje o pleť a nezatěžuje ji. Kakaové a bambucké máslo napomáhají chránit pokožku proti nepříznivým vnějším vlivům a dodávají jí vyživující látky. Kvalitní minerální pigmenty dodávají tomuto korektoru dostatečnou krycí schopnost pro sjednocení tónu pleti. Zároveň však působí velice přirozeně a dokonale splyne s pletí.

Nezbytný pomocník

Korektor je malým pomocníkem, který dokáže ve vteřině schovat veškeré nedostatky a vyzdvihnout vaše přednosti. Tekutý korektor Lavera je tak ideálním produktem do vaší kosmetické taštičky, který můžete nosit s sebou a použít jej, kdykoli je potřeba. Obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které zároveň pečují o pokožku a jsou velice dobře snášeny všemi typy pleti.

Krytí a rozjasnění

Tekutý korektor Lavera má mimořádně jemnou konzistenci, která pokožku nijak nezatěžuje a nevytváří na ní viditelný nános. Je velice nenápadný a působí maximálně přirozeně, avšak zároveň má dostatečnou krycí schopnost, aby pokryl všechny vaše potřeby. Je skvělý jak na pupínky, tak na oblast v okolí očí či k zakrytí větších nedokonalostí.

Jemná konzistence

Korektor Lavera má navíc rozjasňující benefity a dokáže skvěle prozářit oblast pod očima či místa s hyperpigmentací. Skvěle odráží světlo a dokáže opticky odstranit známky únavy z vaší tváře jako mávnutím kouzelného proutku. Tento odstín je vhodný především pro středně světlou a tmavší pleť a má neutrální podtón, díky čemuž perfektně splyne s pletí.

Přírodní složky

Tekutý korektor Lavera se velice snadno nanáší na požadovanou oblast pomocí vloženého aplikátoru a stačí jej jen vklepat konečky prstů. Obsahuje množství rostlinných másel a olejů, jež mu dodávají hedvábně jemnou texturu a zároveň zabraňují vysušování. Olivový a jojobový olej pečují o pokožku a spolu s bambuckým a kakaovým máslem jí dodávají potřebnou výživu.

Použití: Naneste korektor na požadovanou oblast a jemně vklepejte konečky prstů. K aplikaci můžete použít také houbičku či štětec.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: střední, světlá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Korekce nedokonalostí snadno a rychle

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?