Purity Vision Levandulová koupelová sůl 400 g

Purity Vision Levandulová koupelová sůl 400 g

284
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Koupelová sůl s BIO slunečnicovým olejem, bambuckým máslem a levandulí lékařskou navodí atmosféru luxusních lázní i u vás doma.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio Levandulová koupelová sůl od značky Purity Vision obsahuje směs epsomské, mořské a himalájské růžové soli, levandule lékařské, BIO slunečnicového oleje a BIO bambuckého másla. Dopřejte si relaxační koupel vhodnou pro všechny typy pokožky, která uvolní unavené svaly a zklidní roztěkanou mysl.

Lázeň s touto koupelovou solí oceníte také při kožních problémech jako je lupénka, alergie či ekzémy. Zklidňující výtažky z BIO levandule vyextrahované do pečujících BIO olejů zmírňují podráždění i začervenání a uleví vám od svědění či otoků. Síra a hořčík z obsažené epsomské soli uvolňují napětí, himalájská růžová sůl regeneruje ztuhlé svaly i klouby a sůl z mrtvého moře podporuje prokrvení pokožky. 

Hlavní ingredience

Epsomská sůl je 100% přírodní sloučenina obsažená v mořské vodě bohatá na hořčík. Koupel s epsomskou solí uvolňuje nervový systém, zklidňuje kožní problémy, zmírňuje bolesti zad, uvolňuje svalové napětí a pomáhá organismu zbavovat se škodlivých látek.

Mořská sůl podporuje krevní oběh, čímž napomáhá přirozené detoxikaci organismu. Z pokožky odstraňuje odumřelé kožní buňky i nečistoty a má mírné stahující účinky. 

Růžová himalájská sůl obsahuje až 84 různých minerálních a stopových prvků jako vápník, železo, zinek, hořčík, draslík, jód a další. Díky nim podporuje detoxikaci organismu, vyrovnává pH pokožky a vyživuje ji.

Macerát a květy levandule lékařské zklidňují podráždění a chrání pokožku před působením volných radikálů. Také podporují krevní oběh a přirozené regenerační schopnosti buněk. Její něžná květinová vůně má relaxační účinky, redukuje vnitřní neklid, stres, nervozitu či potíže s usínáním a navozuje pocit dobré nálady.

Pro dokonalý aromaterapeutický zážitek a zjemňující péči můžete přidat pár kapek Bio Levandulového oleje PURITY VISION. Po koupeli doporučujeme pokožku jen lehce osušit, a ještě vlhkou namazat Bio Levandulovým máslem PURITY VISION.

TIP: Pro intenzivní péči o namožené svaly po náročné fyzické aktivitě doporučujeme do koupele přidat pár kapek Bio Hořčíkového oleje PURITY VISION. Jeho rozpuštěné magneziové soli dokonale uvolní svalstvo, hydratují a podporují regeneraci.

Certifikáty


CPK

CPK je zkratkou tří slov – Certifikovaná přírodní kosmetika. Certifikace zaručuje, že daný produkt splnil přísná pravidla a obsahuje složky minimálně z 85 % přírodního původu. Dále neobsahuje syntetické sloučeniny, GMO složky, minerální oleje atd. Výrobky zároveň nesmí být testované na zvířatech. 

CRUELTY FREE and VEGAN

Tento certifikát je udělován společností PETA. Zajišťuje, že žádný z produktů, ani jeho ingredience, nebyly testovány na zvířatech, a navíc neobsahují žádné suroviny živočišného původu (včelí vosk, lanolin, karmín atd.).

Použití: Zakončete svůj den relaxační koupelí s uklidňující vůní levandule. Do vany s příjemně teplou vodou nasypte 5 polévkových lžic soli. Množství soli můžete upravit dle velikosti vany.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Typy pokožky: citlivá pokožka, ekzematická pokožka, normální pokožka

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?