Metabolické typy, Wolcott a Faheyová 355 stran

Metabolické typy, Wolcott a Faheyová 355 stran

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kniha Metabolické typy typy popisuje způsoby stravování, které umožní snížit váhu, nízkou váhu si udržet, a navíc dokáží i předcházet nemocem nebo se z nemoci dokonce uzdravit a zbavit se nepřekonatelné únavy.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kniha Metabolické typy popisuje způsoby stravování, které umožní snížit váhu, nízkou váhu si udržet, a navíc dokáží i předcházet nemocem nebo se z nemoci dokonce uzdravit, zbavit se nepřekonatelné únavy, překonat úzkosti a zmírnit depresivní stavy. Vychází z výzkumu Williama Wolcotta, známého amerického badatele v oblasti výzkumu metabolismu a Trish Fahey, která se zabývá alternativními směry medicíny

Knížka představuje dva základní krajní druhy metabolismu. První je založen především na stravování zaměřené na uhlovodany, jako jsou těstoviny, rýže, chléb a nízkotučné potraviny. Druhý naopak staví na převaze bílkovin a tuků, jako je červené maso, zvěřina, mořské plody. Každý z nás má metabolismus někde mezi těmito dvěma typy. Kniha přibližuje čtenářům způsoby stravování, které odpovídají jejich vrozenému typu metabolismu a působí tak na jejich organismus nejlépe.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?