Almara Soap Mýdlo Travel & Camp 90 +- 5 g

Almara Soap Mýdlo Travel & Camp 90 +- 5 g

187
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Tuhé mýdlo s multifunkčním použitím na cesty, v kempu, u vody a kdekoliv jinde. Na vlasy, tělo, ruce i nádobí, když bude třeba.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mýdlo Travel & Camp od Almara soap je přírodní tuhé mýdlo s multifunkčním použitím. Využijete jej na cestách, v kempu, u vody a kdekoliv jinde, kde si s sebou nebudete chtít brát kila těžké kosmetiky. Umyje vlasy i celé tělo, oholí nohy, očistí ruce a když bude krize, v pohodě s ním umyjete i nádobí.

Mýdlo je obohaceno o bambucké a kakaové máslo a ricinový olej, takže krásně klouže po pokožce a zanechává ji vláčnou. Marocký jíl naopak jemně odstraňuje nečistoty i přebytečnou mastnotu. Esenciální olej z levandule, tea tree a šalvěje má přirozené antibakteriální účinky. Mýdlu navíc dodávají svěží bylinnou vůni.

Tuhé mýdlo Travel & Camp od Almara soap je s veganským složením a bez jakéhokoliv zbytečného obalu. Bude vám stačit jedna kovová krabička, toto mýdlo a můžete vyrazit!

Použití: mýdlem přejeďte po mokré pokožce, namydlete a opláchněte vodou. Na vlasy ho použijte jako tuhý šampon - namydlit mokré vlasy a opláchnout.

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?