Nobilis Tilia Pimentovník 10 ml

Nobilis Tilia Pimentovník 10 ml

Nobilis Tilia Pimentovník 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej s komplexním účinkem na tělo i mysl podporuje prokrvení v tkáních a prohřívá je. Má vliv také při infekcích dýchacích cest a dlouhodobě stabilizuje nervový systém.

Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Pimentovník je čistý éterický olej bez přidaných syntetických látek. Jeho aroma je mírně kořeněné se svěžími tóny a má příznivý vliv na tělo i mysl. Pimentovník má přirozené antiseptické a dezinfekční účinky, brání množení škodlivých mikroorganismů a působí při infekcích.

Éterický olej z pimentovníku je skvělým doplňkovým přípravkem při zánětech dýchacích cest, kdy podporuje jejich pročištění a uvolnění. Jeho použití je doporučováno zejména v období zvýšeného výskytu chřipky a nachlazení. Zároveň zvyšuje nízký krevní tlak a tonizuje cévy.

Pimentovník posiluje nervový systém, pomáhá odstranit problémy se sníženou koncentrací a zmírňuje únavu. Podporuje prokrvení v tkáních a prohřívá je. Zároveň stabilizuje duševní rovnováhu a působí jako přírodní antidepresivum. 

Bojujte proti zánětu

Éterický olej Pimentovník je kořeněnou esencí, která pochází z rostliny, jež příbuzným známého nového koření. Éterický olej z tohoto druhu pimentovníku se však vyznačuje nejen zajímavou vůní, ale rovněž pozoruhodnými účinky. Svěží a kořeněná vůně pimentovníku osvěží všechny vaše smysly a pomůže vám načerpat síly a potřebnou energii. 

Pro zdravé dýchací cesty

Éterický olej z pimentovníku je proslulý svými přirozeně antiseptickými účinky. Díky tomu brání proti všem druhům infekce. Prospívá zejména zdraví dýchacího traktu, kdy působí proti rýmě, chřipce i nachlazení. Pomáhá urychlit rekonvalescenci a udržuje dýchací cesty průchodné. Pimentovník působí jak preventivně, tak už při vzniklém onemocnění a pomůže vám rychle se vrátit do běžného provozu. 

Posila pro vaše nervy

Pimentovník rovněž působí příznivě tonizujícími účinky na cévy. Oceníte jej v případě, že vás trápí nízký tlak, únava a motání hlavy zejména při vstávání či delším stání. Zároveň podporuje lokální mikrocirkulaci v tkáních, čímž urychluje hojení a prohřívá. Pimentovník má zároveň posilující účinky také na nervový systém a pomáhá dlouhodobě stabilizovat náladu. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 5 let věku. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy , zvýšení krevního tlaku

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?