Nobilis Tilia Vůně v obrazech II. 1 ks

Nobilis Tilia Vůně v obrazech II. 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
607
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Směs éterických olejů Harmonizační karty éterických olejů obsahují podrobný výklad a krásné ilustrace Lenky Losertové.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vůně v obrazech II. Nobilis Tilia je dlouho očekávaným druhým pokračováním harmonizačních karet éterických olejů. Tento balíček tak znamená širší možnosti pro hravější, pestřejší a celkově hlubší práci s aromaterapeutickými oleji. V balíčku najdete navíc volnou kartu, která vám umožní do sady umístit i olej, který vás oslovil, ale v kartách se neobjevuje.

Jednotlivé karty obsahují obrazy éterických olejů, které nebyly zařazeny do první sady. Díky volné kartě navíc i vy sami máte možnost si balíček doplnit přesně o to, co vám v něm citelně chybí. Karty doplňují krásné ilustrace Lenky Losertové, vytvořené technikou automatické kresby. O výkladovou část se znovu postarala zkušená aromaterapeutka Martina Hanzlíková, a tak se karty stanou laskavým průvodcem pro laiky i aromaterapeuty. Součástí balení je také brožura s návodem k použití karet včetně zmíněné volné karty, a popis duchovních, tělesných i psychických účinků 35 éterických olejů. 

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?