TeaTao Zelený čaj Kabusecha 50 g
Japonský zelený čaj Kabusecha dává svěží, žlutozelený nálev s pronikavou chutí a podtóny oříšků. Obsahuje vyvážený poměr účinných látek. Číst více...
Zelený čaj Kabusecha TeaTao je druh japonského čaje na rozhraní mezi typem gyokuro, který je před sklizní plně zastíněn a typem sencha, jenž je pěstován bez stínění. Kabusecha se před sklizní zastíní rákosovými rohožemi, jež propouští zhruba 60 % světla. Díky tomu si přivlastňuje účinky i chuťové vlastnosti obou typů čaje.
Svěže zelené lístky čaje Kabusecha vytváří světlý, žlutozelený nálev s pronikavou hořkosladkou chutí a oříškovými podtóny. Má vyvážený nutriční profil. Obsahuje značný podíl L-theaminu, aminokyselin a katechinu. L-theamin a katechin se podílí na ochraně buněk před působením oxidačního stresu.
Příprava: Při prvním nálevu zalijte 4-6 gramů čaje 0,3 l převařené vody o teplotě 70-80 °C. Nechejte louhovat 15-30 vteřin. Další nálevy louhujte podle chuti.
Skladování: Uchovejte v chladu, suchu a temnu.
Česká společnost TaeTao dováží čaje a potravinové doplňky z Asie. U produktů je dbáno na vysokou kvalitu. TeaTao spolupracuje s dodavateli, kteří se věnují ekologickému zemědělství, a nabízí tak jedinečné čaje bez chemických aditiv.
Výrobce: FLEET s.r.o., Milešovská 6 , 130 00, Praha 3 - Vinohrady, Česká republika
Podrobné složení produktu
Složení:
5 důvodů, proč je zelený čaj zdravý
Jak používat čaje v kosmetické péči?
Když chybí energie
Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se