Terranova Health Betaglukany Komplex 50 ks

Beta Glucans Complex

Terranova Health Betaglukany Komplex 50 ks

Beta Glucans Complex

Značka: Terranova Health
Balení:
739
Momentálně vyprodané na e-shopu

Doplněk stravy s beta-glukany, vitálními houbami a vitamínem C pro celkovou podporu imunity.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Betaglukany Komplex Terranova Health (Beta Glucans Complex) je doplněk stravy doplněný o vitální houby jako reishi, chaga, maitake a také o vitamín C. Tento komplex podporuje imunitu a celkovou obranyschopnost, ideální na podzim, v zimě a při náročných obdobích. Vhodný je nejen jako prevence onemocnění, ale rovněž i v případě nachlazení, rýmy či virózy.

Zázvor posiluje imunitní systém, je antiseptický a zmírňuje migrény. Resveratrol poskytuje ochranu kardiovaskulárnímu systému Vitální houby jsou neznámější byliny na podporu přirozených funkcí imunitního systému.

Beta-glukany jsou přírodní komplexní polysacharidy, které slouží jako potrava pro imunitní buňky, které pak správně pracují. Beta-glukany mají schopnost podpořit obranné mechanismy organismu. V tomto produktu jsou získávány z pivních kvasinek.

Betaglukany Komplex se hojně užívá na podzim, v chřipkových obdobích a pro podporu síly dětí.

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

Obsah superpotravin v tomto doplňku stravy: REISHI - CHAGA - MAITAKE - ZÁZVOR

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: 1 - 2 kapsle denně spolu s jídlem.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojicí ženy. Pokud užíváte imunosupresiva nebo jiné předepsané léky, poraďte se se svým lékařem před použitím tohoto výrobku.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: BiOOO klub, Imunita, Doplňky stravy pro vlasy, kůži a nehty

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?