Terranova Health Multivitaminový komplex pro těhotné a kojící 50 ks

Prenatal Multivitamin Complex

Terranova Health Multivitaminový komplex pro těhotné a kojící 50 ks

Prenatal Multivitamin Complex

459
447
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks

Doplněk stravy pro všechny těhotné a kojící ženy s komplexem superpotravin pro co nejlepší vstřebávání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Multivitaminový komplex pro těhotné a kojící Terranova Health (Prenatal Multivitamin Complex) je doplněk stravy určený na každodenní podporu zdraví těhotných a kojících žen.

Obsahuje kyselinu listovou, která by se měla užívat zejména v těhotenství, nejlépe však alespoň 3 měsíce před otěhotněním. Podporuje správný vývoj plodu a snižuje výskyt vrozených vad. Součástí je také folát, který taktéž zajišťuje správný vývoj dítěte a podílí se na zdravém vývoji nervové soustavy. Omega kyseliny přispívají ke správné činnosti mozku, srdce a zraku.

Multivitaminový komplex obsahuje řadu vitaminů a minerálních látek důležitých v těhotenství a po porodu. Patří mezi ně zejména B-komplex, vitaminy C a D, vápník, železo, jód, kyselina listová ve formě methylfolátu, inositol a hořčík nebo také olej z mořských řas, který představuje zdroj DHA. Multivitamínový komplex obsahuje vitamíny potřebné v těhotenství, které jsou důležité pro vývoj embrya a plodu. Kojením se kyselina listová dostává miminku, které ji potřebuje pro správný vývoj.

Složení je obohaceno o superpotraviny, které přirozeně podporují účinky hlavních látek a zvyšují jejich vstřebatelnost. Najdeme zde např. červenou řepu, špenát nebo dýňová semínka. Superpotraviny byly pro tento výrobek získány procesem lyofilizace, která zajišťuje nejvyšší obsah účinných látek. Kapsle je veganská.

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

Doplněk stravy obsahuje tyto superpotraviny: ŠPENÁT - ČERVENÁ ŘEPA - BORŮVKA - OSTRUŽINA

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: Užívejte 1 - 2 kapsle denně spolu s jídlem.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Imunita, Potřeby na kojení

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Z blogu1

Co jíst, abyste měly dostatek mateřského mléka?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?