Terranova Health Resveratrol 150mg 50 ks

Resveratrol 150mg Complex

Terranova Health Resveratrol 150mg 50 ks

Resveratrol 150mg Complex

779
759
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Resveratrol pomáhá snižovat krevní tlak, zmírňuje bolesti kloubů a má antioxdiační vlastnosti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Resveratrol 200mg Terranova Health je rostlinná sloučenina, která působí jako antioxidant. Pomáhá snižovat krevní tlak, chrání mozek a zmírňuje bolesti kloubů. Stabilizuje hladinu cukru v krvi a zlepšuje citlivost buněk na inzulin. Působí jako prevence diabetu a nádorových onemocnění.

protizánětlivé účinky, chrání před cukrovkou a pomáhá při onemocnění srdce. Výzkum resveratrolu začal tzv. francouzským paradoxem, který popisuje zlepšené kardiovaskulární výsledky navzdory dietě s vysokým obsahem tuků u Francouzů. Resveratrol Complex roztahuje krevní cévy, zlepšuje krevní oběh a zpomaluje stárnutí všech buněk.

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

BEZ PŠENICE – BEZ LEPKU – BEZ SÓJI – BEZ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ – BEZ ŽELATINY – BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK – BEZ PŘÍDAVNÝCH LÁTEK – BEZ PŘIDANÉHO CUKRU – BEZ BAREV – BEZ PŘÍCHUTĚ – BEZ KONZERVANTŮ

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: Užívejte 1-2 kapsle denně s jídlem.

Upozornění: Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se užívat během těhotenství nebo kojení, pokud lékař neurčí jinak. Neužívejte pokud trpíte bipolární poruchou. Pokud užíváte antidepresivum nebo jiné předepsané léky, poraďte se před použitím tohoto produktu s lékařem.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Superpotraviny

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?