Hanoju AFA Klamath řasy

Hanoju AFA Klamath řasy

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

AFA Klamath řasy jsou skvělým zdrojem bílkovin pro vegetariány, mají detoxikační účinky a celkově napomáhají správné funkci imunitního systému.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

AFA Klamath řasy od firmy Hanoju jsou tablety obsahující čistě přírodní modrozelenou AFA řasu. Ta je zdrojem kvalitních bílkovin, a je tak velmi vhodná pro vegetariány či vegany. Obsahuje značné množství vitaminů skupiny B, mastných kyselin a minerálních látek, jako je železo, hořčík nebo zinek. Ty jsou velmi důležité pro zdravý stav organismu.

AFA řasy jsou výborným prostředkem k očištění organismu od škodlivých látek. Modrozelené AFA řasy mají výrazné detoxikační účinky. Zbavují tělo těžkých kovů či toxinů. Napomáhají správné činnosti střev, a podporují tak trávení. Jsou výborné také při problémech s imunitou, neboť se podílí na správné funkci imunitního systému. Pomáhají snižovat únavu a zlepšovat kvalitu spánku. Mají také příznivý vliv na psychiku.

Dávkování: Užívejte 6-8 tablet denně, nejlépe 30 minut před jídlem.

Upozornění: Doplněk stravy není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: