Nobilis Tilia Čisticí emulze bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Nobilis Tilia Čisticí emulze bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Nobilis Tilia Čisticí emulze bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí bioaktivní emulze odličuje zralou pokožku a zároveň ji v jednom kroku vyživuje a zjemňuje. Pleť je tak ochráněna před dehydratací, podrážděním a před známkami předčasného stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí bioaktivní emulze Nobilis Tilia spolehlivě odličuje zralou pokožku a zároveň ji v jednom kroku vyživuje a zjemňuje. Pleť je ochráněna před dehydratací, podrážděním a také před známkami předčasného stárnutí. Díky unikátnímu složení na bázi rostlinných tuků emulze pleť čistí do hloubky, šetrně odstraňuje přebytečný kožní maz a zanechává pokožku jemnou a hebkou.

Emulze spolehlivě čistí a odličuje zralou pokožku díky obsahu sojového oleje, který při kontaktu s vodou vytvoří jemný krém. Ten si účinně poradí jak s nečistotami, tak i s odolným make-upem. Sojový olej je bohatý na množství vitaminů, které o zralou pleť pečují a dodávají jí potřebnou výživu již během odličování.

Olej ze sóji v kombinaci s růžovou květovou vodou, olejem z pelargonie a citronové trávy zralou náročnou pleť zklidňuje, zjemňuje a chrání ji před dehydratací. Růžová voda uzamkne v pokožce potřebnou vlhkost a ochrání ji před zarudnutím. Zralá suchá pleť je tak šetrně ale účinně odlíčena a zároveň zjemněna.

Rychlé a snadné odlíčení

Čisticí bioaktivní emulze Nobilis Tilia s luxusním složením z přírodních ingrediencí je to pravé pro péči o náročnou pleť. Tato jemná emulze s bohatou krémovou konzistencí rychle a efektivně odstraňuje veškeré nečistoty a make-up a v jednom kroku pleti zároveň dodává vydatnou péči. Je vhodná pro všechny typy pleti, ale její benefity ocení zejména pokožka zralá a stárnoucí.

Aktivní složky

Bioaktivní čisticí emulze obsahuje přírodní výtažky a rostlinné oleje, které dodávají péči do hloubky pokožky a zároveň pleť nevysušují ani nezpůsobují její podráždění. Sojový olej ochraňuje pleť před dehydratací a zároveň ji vyživuje díky obsahu nenasycených mastných kyselin. Olejový základ přináší také benefit v podobě snadného a rychlého odlíčení veškerého make-upu.

Pěstěná pokožka

Tato čisticí emulze se hodí pro denní i večerní použití. Po kontaktu s vodou vytváří jemnou krémovou pěnu, která důkladně vyčistí pleť a uvolní zanesené póry. Aktivní složky pak pronikají do pokožky a pečují o její krásu. Olej z růže damašské má nejen silné zklidňující schopnosti, ale zároveň podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce, a tak ji revitalizuje a sjednocuje její tón.

Revitalizace a regenerace

Olej z geránia spolu s olejem z růžové palmy pak dokonale pěstí zralou pokožku a navracejí jí pružný a mladistvý vzhled. Přírodní složky zásobují pleť vitaminy a zároveň podporují její výživu, a tím snižují viditelnost drobných vrásek. Díky této jemné emulzi tak bude vaše pleť dokonale vyčištěná a osvěžená a zároveň vypnutá a zářící. 

Použití: Malé množství gelu naneste na vlhkou pokožku obličeje a lehkou masáží napěňte. Odstraňte z pokožky nečistoty i make-up a opláchněte čistou vodou.

Tip: Pokožku poté dočistěte pleťovou či květovou vodou a aplikujte bioaktivní obnovující sérum či bioaktivní omlazující krém.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Anti Age de Luxe

Typ pleti: anti age

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Čistá pleť půl krásy

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Nobilis Anti Age de Luxe

Nenašli jste to pravé? Co tohle?