Naturalis Graviola 100 g

Naturalis Graviola 100 g

Značka: Naturalis
Certifikáty: BIO, USDA ORGANIC
Certifikát BIOCertifikát USDA ORGANIC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Prášek z listů gravioly (annony) je bohatý na bílkoviny, sacharidy, vitamin C a také nenasycené mastné kyseliny. Snadno ho rozmícháte ve vodě nebo přidáte do jogurtu, smoothie apod.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Graviola od Naturalis je doplněk stravy ve formě prášku. Graviola je peruánský strom, který má zelené ostnaté plody a neopadavé lesklé listy. Ty obsahují velké množství bílkovin a sacharidů a představují zdroj draslíku, hořčíku, vápníku nebo fosforu.

Graviola, nebo také annona, je kromě minerálních látek také zdrojem vitaminu C a také nenasycených mastných kyselin. V Jižní Americe se graviola, především olej z jejich listů, využívá k podpoření fyzické i psychické odolnosti organismu. Prášek z gravioly snadno rozmícháte ve vodě nebo ho přidáte do müsli, jogurtu či smoothie.

Dávkování: Dospělí užívají 2 čajové lžičky denně, děti od 3 let 1 čajovou lžičku denně. Prášek rozmíchejte ve vodě, ovocné šťávě, nebo zamíchejte třeba do jogurtu.

Upozornění: Neužívejte, pokud se léčíte s nízkým krevním tlakem či srdečními problémy. Nejedná se o náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Český prodejce Naturalis nabízí ve svém sortimentu oblíbené superpotraviny, které patří mezi ty nejkvalitnější na trhu. Mají výjimečné výživové vlastnosti a mohou se pyšnit výbornou vstřebatelností.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Imunita

Výrobce: Gloobe corp. s.r.o. , Zelená 487 , 252 62, Horoměřice, Česká republika

Z blogu3

Graviola: zázračná pralesní bylina

Proč jsou superpotraviny super

Proč potřebujeme vitamíny a jak se v nich vyznat

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?