Nobilis Tilia Mandarinka 5 ml

Nobilis Tilia Mandarinka 5 ml

Nobilis Tilia Mandarinka 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistá rostlinná silice z italských mandarinek má příznivý vliv na psychiku, zmírňuje příznaky úzkosti, melancholie a deprese. Podporuje funkci zažívacího systému a osvěžuje mysl.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Mandarinka je čistá rostlinná silice pocházející z italských mandarinek, která vás okouzlí svým neodolatelným svěžím aromatem. Jeho intenzivní, avšak zároveň jemná citrusová vůně se sladkými tóny působí jako přírodní antidepresivum a  ihned probudí všechny vaše smysly.

Éterický olej z mandarinky pomáhá uvolňovat psychické napětí a je vhodným přípravkem v období zvýšeného stresu. Účinně rozptyluje příznaky úzkosti, melancholie a smutku, a má příznivý vliv při poruchách spánku. Osvěžuje mysl a pomáhá zvýšit koncentraci.

Mandarinka reguluje funkci zažívacího systému, podporuje jeho činnost a posiluje trávení. Má pozitivní vliv při mnoha trávicích obtížích, jako je například pálení žáhy, žaludeční neuróza či nevolnost. Mandarinkový olej je vhodný také pro starší děti, napomáhá harmonizovat jejich psychiku.

Neodolatelná vůně

Éterický olej Mandarinka Nobilis Tilia je to pravé pro každý domov či kancelář. Svěží mírně sladká vůně mandarinky je velice příjemná, a vytváří pozitivní a přátelskou atmosféru. Aroma mandarinky je doslova životabudičem a ihned dodává dobrou náladu. Je příjemnou vzpruhou nejen do šedivého dne a pomůže vám nabrat potřebnou energii. 

Zlepšete si náladu

Vůně mandarinky spojuje svěží citrusové a sladké tóny a je velice osvěžující pro tělo i mysl. Pomáhá při únavě a vyčerpání a pomůže vám nabrat síly. Je vhodná také při poruchách koncentrace, harmonizuje psychiku a všeobecně revitalizuje vaši mysl. Má energizující účinky na psychickou i tělesnou stránku organismu a působí proti nadměrnému stresu. 

Zdravá mysl i trávení

Aroma mandarinky pomáhá odplavit negativní myšlenky a podporuje pozitivní naladění a aktivitu. Zároveň pomáhá proti bolestem nejen pohybového aparátu, éterický olej z mandarinky je proto velice vhodný jako přídavek do masážních či koupelových olejů. Mandarinka také podporuje správnou funkci trávicího systému a zlepšuje chuť k jídlu. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, nespavost a nervozita, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Mandarinka

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Problematika éterických olejů v těhotenství

Vnitřní užívání éterických olejů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?