Energy Protektin, krém 50 ml

Energy Protektin, krém 50 ml

Energy Protektin, krém 50 ml

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bioinformační regenerační krém Protektin s účinky na dráhu jater, žlučníku a žaludku je výborným podpůrným prostředkem při chronických zánětlivých onemocněních, napomáhá detoxikovat organismus.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Doprodej produktu.

Bioinformační širokospektrální regenerační krém Energy Protektin ovlivňuje a harmonizuje především energetickou dráhu jater, žlučníku, žaludku, sleziny, a tím i stavy spojené s disharmonií a narušenou funkcí těchto oblastí. Má pozitivní vliv na regenerační schopnosti pokožky, díky příjemné konzistenci se lehce roztírá a snadno vstřebává.

Složení s vysokým obsahem rostlinných výtažků působí podpůrně při stavech chronické přecitlivělosti a široké škále kožních obtíží, jako je akné, ekzém, lupénka či alergická vyrážka. Ovlivňuje trávicí systém a také játra, největší detoxikační orgán těla. Jeho vysoké regenerační účinky napomáhají urychlovat hojení kůže, a lze jej tak využít například při odřeninách, spáleninách či na jizvy.

Bioinformační regenerační krémy Energy obsahují vyvážený bylinný komplex přírodních výtažků a vysoké množství na minerály bohaté termální vody z Podhájské. Jejich exkluzivní složení tak komplexně pomáhá ovlivnit celou škálu oblastí v organismu, a zaměřuje se tak na široké spektrum obtíží a případných onemocnění. Krémy se skládají z liposomů s maximálně koncentrovanými extrakty, jež pronikají do hloubky kůže a působí v cílené lokalizaci.

Použití: Krém aplikujte lokálně ve velmi tenké vrstvě 1 až 3x denně nad místa uložení orgánů nebo na oblasti jejich reflexních zón a energetických drah. Krém je lehce roztíratelný a smývatelný vodou.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Produktové řady: Energy Pentagram

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Užití: vnější

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu6

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Recenze: Energy Protektin

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Začněte s detoxikací organismu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Energy Pentagram

Nenašli jste to pravé? Co tohle?