Saloos Rozmarýna 10 ml

Saloos Rozmarýna 10 ml

(1 hodn.)
102
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Přírodní rostlinná silice s výraznou bylinnou vůní působí stimulačně a pomáhá při chronické únavě. Zmírňuje bolesti namáhaného svalstva a působí při zánětech dýchacího systému.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu16
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Rozmarýna je přírodní rostlinná silice s typickou bylinnou vůní s kořeněnými tóny, která na dlouhou dobu provoní vaši domácnost a dodá jí harmonickou atmosféru. Éterický olej z rozmarýny působí jak na psychické, tak fyzické aspekty organismu a podporuje celkovou rovnováhu.

Rozmarýna je skvělým prostředkem při chronické únavě. Dodává potřebnou energii a má významný stimulační účinek. Podporuje schopnost koncentrace a přináší pocit jistoty. Zahání známky úzkosti, stresu či nervozity. Dodává odvahu a zvyšuje sebedůvěru.

Éterický olej z rozmarýny je velice vhodný pro masáže, kdy zmírňuje bolesti namáhaného svalstva a pomáhá při nadměrném fyzickém vypětí. Ulevuje od příznaků onemocnění dýchacího traktu a má příznivý podpůrný účinek také při revmatizmu.

Dýchejte zhluboka

Éterický olej Saloos Rozmarýna provoní váš domov výraznými bylinnými tóny, které omámí všechny vaše smysly a vytvoří příjemnou harmonickou atmosféru. Rozmarýna skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a je dostatečně univerzální, hodí se do domácnosti i do kanceláře. Má vliv na vaši psychiku, podporuje koncentraci a stimuluje duševní činnost. 

Zbavte se únavy

Bylinné tóny tohoto éterického oleje přinesou vašemu tělu i mysli okamžitou vzpruhu. Éterický olej z rozmarýnu má silné stimulační účinky, proto jej jistě využijete ve chvílích, kdy se cítíte vyčerpaní, malátní a bez energie. Přinese vám skutečné uvolnění třeba po dlouhém pracovním dni či psychicky a fyzicky namáhavých činnostech. Pomůže vám obnovit energetické zásoby a aktivizovat se.

Balzám pro vaše svalstvo

Rozmarýnový éterický olej je také vhodným přídavkem do koupele, kdy pomáhá uvolnit svalové stahy a křeče a obnovit sílu ve svalech. Lze jej využít také do masážních olejů na bolavé svalstvo a klouby, které prohřívá a podporuje regeneraci tkání. Zároveň má příznivý vliv také na dýchací trakt a působí podpůrně při respiračních onemocněních. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka nebo dvě kapky, ve větších použijte maximálně 3 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než dvě kapky, rozmarýn je poměrně silná esence. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a při kojení, pro děti do 2 let, při epilepsii a vysokém krevním tlaku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu16

Aromaterapeutický horoskop - Blíženci

Aromaterapeutický horoskop – Ryby

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro děti

Esenciální olej Rozmarýn

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje proti padání vlasů

Éterické oleje při nachlazení

Éterické oleje, které mohou pomoci vašim játrům

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?