Siddhalepa Skořice list, Ayurveda Luxury Spa 10 ml

Siddhalepa Skořice list, Ayurveda Luxury Spa 10 ml

Siddhalepa Skořice list, Ayurveda Luxury Spa 10 ml

Značka: Siddhalepa
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ájurvédský esenciální olej s výtažkem z cejlonského skořicového listu provoní váš domov stimulující hřejivou vůní. Díky antiseptickým a dezinfekční účinkům je skvělý při nachlazení.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ájurvédský esenciální olej Ayurveda Luxury Spa Siddhalepa s výtažkem z cejlonského skořicového listu provoní váš domov stimulující a hřejivou vůní. Díky svým antiseptickým a mírně dezinfekční účinkům je výborným podpůrným prostředem při nachlazení a různých virových onemocněních.

Vůně skořice je spojována zejména s vánočním časem. Nejspíše také proto v nás vyvolává pocit tepla, domácího klidu a harmonie. Probouzí unavenou mysl i tělo a pomáhá zvyšovat koncentraci. V aromaterapii se používá k přivolání dobré nálady a zahnání drobných chmur i silnějších depresivních stavů na ústup. Kořeněná vůně je také skvělým afrodiziakálním podpůrným prostředkem.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku. Éterický olej nepoužívejte nezředěný.

Upozornění: Skořicový éterický olej patří mezi nejsilnější alergeny, hromadí se v těle a může popálit pokožku. Má silné prokrvující účinky. Pokud jej budete chtít použít v jakékoliv podobě na pokožku, raději proveďte test snášenlivosti. Nenanášejte olej na pokožku nezředěný. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy a také pro děti do 10 let.

Značka Siddhalepa nabízí ajurvédské přírodní produkty pro podporu harmonie těla a mysli. Výrobky jsou plné bylinných výtažků vysoké kvality a neobsahují živočišné tuky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, bodnutí hmyzem, celulitida, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, svalové napětí a křeče

Produktové řady: Siddhalepa Ayurveda Luxury Spa Products

Výrobce: Hettigoda Group, 33/3 Sri Dharmarama Road , Ratmalana, Srí Lanka

Z blogu4

Jak začít s aromaterapií?

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Siddhalepa Ayurveda Luxury Spa Products

Nenašli jste to pravé? Co tohle?