BiOOO Vánoční balíček Taoasis Voňavý domov 1 ks

BiOOO Vánoční balíček Taoasis Voňavý domov 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada aromaterapie pro povzbuzení mysli. Osvěžovač vzduchu a dva éterické oleje pro uvolnění a dobrou náladu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční balíček Taoasis Voňavý domov je dárková sada přírodní aromaterapie. Osvěžovač vzduchu pro povzbuzení mysli, éterický olej z pinie (borovice) a aromaterapeutická směs Povzbuzení vytváří perfektní trio pro provoněný prostor a uvolněnou veselou mysl.

PRO KOHO SE SADA HODÍ

Tato dárková sada potěší každého, kdo si rád doma zapaluje svíčky a vytváří příjemnou atmosféru pohody a tepla. Citrusová vůně spolu se 100% přírodním složením osvěžuje unavenou mysl a povzbuzuje ducha.

CO SADA OBSAHUJE

Osvěžovač vzduchu Povzbuzení Taoasisobsahuje kvalitní směs éterických olejů ze šťavnatých citrusů a citronové trávy. Díky aromaterapeutickým účinkům citrusů přispívá k povzbuzení mysli a kreativních schopností. Citrusy se v aromaterapii využívají hlavně při práci se studenty, kteří potřebují správně impulzy pro snadnější zapamatování si látky před zkouškami. Pečlivě zvolená směs nejkvalitnějších éterických olejů zajišťuje tu nejlepší možnou volbu na poli aromaterapeutické kosmetiky a bytových doplňků.

Aroma sada Piniový háj od německého Taoasisobsahuje trochu netradiční éterický olej z pinie a k tomu i šikovnou odpařovací dekoraci ze dřeva. Na ni můžete esenciální olej snadno nakapat a užívat si tak jeho vůni. Pinie je vhodná jak k samostatné aplikaci, tak do směsí s citronem, cypřišem nebo třeba jalovcem.

Směs éterických olejů v alkoholu Baldini Povzbuzení Taoasis dodá energii a chuť do života díky sladké ovocné vůni citrusových plodů. Osvěžující vůně citronové trávy doplněná o sladké šťavnaté ovoce tvoří jedinečnou kombinaci, která stimuluje tělo i mysl a navodí dobrou náladu.

Vánoční balíček Taoasis Voňavý domov obsahuje produkty:

Taoasis Osvěžovač vzduchu Povzbuzení, Bio Demeter 50 ml

Osvěžovač vzduchu Povzbuzení, Bio Demeter 50 ml

297 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hlavní typ vůně: citrusová, dřevitá

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?