Ecce Vita Čavanpraš (Nutrijam) 500 g

Ecce Vita Čavanpraš (Nutrijam) 500 g

(1 hodn.)
Značka: Ecce Vita
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ájurvédská bylinná směs ve formě sladkého džemu v sobě kombinuje bylinky, koření a ovoce dle osvědčené ájurvédské receptury.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Ajurvédská bylinná směs Ecce Vita Nutrijam je například díky obsahu amalaki bohatým zdrojem vitaminů, minerálních látek i látek chránících buňky před vlivem oxidačního stresu. Nutrijam neboli Čavanpraš kombinuje množství bylinek, koření a ovoce podle osvědčené ájurvédské receptury tak, aby se vzájemně účinně doplňovaly a podporovaly.

Směs obsahuje, mimo jiné, indický angrešt, bohatý zdroj vitaminu C. Indický angrešt neboli amalaki napomáhá optimální činnosti imunitního systému, a kromě toho podporuje trávení. Další zajímavou složkou je ghí, přepuštěné máslo, které ájurvéda považuje za elixír života a připisuje mu regenerační a omlazující účinky. Nutrijam obsahuje také vrcholák či skořici. Ty jsou výborné nejen pro podpoření přirozených funkcí imunity, ale také pomáhají vyrovnávat hladinu cholesterolu i cukru v krvi.

Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Nevystavujte slunečnímu záření.

Dávkování: 1-2 čajové lžičky jednou až dvakrát denně s teplou vodou nejlépe ráno a případně i večer nalačno.

Upozornění: Přípravek může snižovat hladinu cukru v krvi. Není vhodný, pokud trpíte nadváhou či se léčíte s cukrovkou. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Bylinný přípravek. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Bez konzervačních látek a umělých barviv. Skladujte mimo dosah dětí.

Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Ostatní kategorie: Játra a žlučník

Užití: vnitřní

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Z blogu1

Jak posílit imunitu?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?