Nobilis Tilia Kasie, skořice čínská 10 ml

Nobilis Tilia Kasie, skořice čínská 10 ml

Nobilis Tilia Kasie, skořice čínská 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej ze skořice čínské silně působí na psychiku, odstraňuje úzkosti a deprese. Zároveň do hloubky prohřívá tkáně, uvolňuje svaly a přináší rychlou úlevu od bolesti.

Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Kasie je čistá rostlinná silice skořice čínské s výraznou kořeněnou vůní, jež omámí vaše smysly. Vůně kasie má velmi příznivé účinky na psychickou stránku organismu, působí jako přírodní antidepresivum a přináší okamžité uklidnění ve chvílích duševního vypětí. Pomáhá při chronickém strachu, úzkostech a fóbiích. Zároveň jsou jí připisovány také afrodiziakální účinky.

Éterický olej z kasie napomáhá podporovat lokální prokrvení pokožky a dalších tkání a zároveň je do hloubky prohřívá. Díky tomu je jeho použití vhodné při zimomřivosti a pocitu studených rukou a nohou. Hřejivé účinky kasie mají efekt také na uvolnění různých svalových skupin a rychlou úlevu od bolesti.

Kasie je skvělým přípravkem i v případě, že vás trápí nízký tlak a má příznivé účinky také při bolestivé menstruaci. Exotická vůně kasie harmonizuje metabolické pochody v organismu, optimalizuje mikrocirkulaci a zároveň maximalizuje potenciál vašeho odpočinku.

Omamná vůně

Skořice čínská Nobilis Tilia je éterickým olejem, který vás obklopí svou kořeněnou vůní a výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. Skořicovník čínský roste v oblasti Barmy, Číny, Thajska a Indonésie a je pro svou vůni i jedinečné účinky oblíbený již od Starověku. Kořeněná vůně skořice působí na všechny smysly a přinese do vaší domácnosti harmonickou atmosféru.

Uvolnění pro vaši mysl

Vůně kasie neboli skořice čínské je intenzivnější, než běžná skořice a vyznačuje se silnými účinky na psychiku. Pomáhá uvolnit mysl a zmírnit duševní vyčerpání a je rovněž vhodnou silicí pro meditaci. Zmírňuje stres a pomáhá zapomenout na starosti, zlepšuje náladu a má antidepresivní účinky. Zároveň pomáhá také při strachu a trémě a přináší psychickou podporu při fóbiích.

Úleva od bolestí

Skořice čínská má silné prohřívací účinky na tkáně a podporuje jejich prokrvení. Díky tomu stimuluje regeneraci pokožky a tkání a zároveň urychluje hojení. Prohřívací účinky kasie oceníte rovněž při bolestech pohybového aparátu, které účinně zmírňuje a je vhodnou součástí masážních olejů. Skořici čínské jsou rovněž připisovány afrodiziakální účinky.

Umění aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 5 let věku. Není určen k dlouhodobému užívání. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, nachlazení a viróza, onemocnění močových cest, stres a úzkost, zvýšení krevního tlaku

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?