Hanoju MSM tablety

Hanoju MSM tablety

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Organická síra je důležitá pro správné fungování organismu, zdraví stav vlasů, kůže a nehtů a přispívá k ochraně těla před toxiny či bakteriemi.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

MSM tablety Hanoju jsou ze 100 % tvořené organickou sírou. Ta se sice nachází v potravinách, ale ztrácí se již při sebemenším zpracování. Tablety tedy využívají přednosti organické síry, která se běžně nachází v ovoce, zelenině či mase. Je důležitá pro zdravý stav a fungování tkání, kostí a chrupavek.

Organická síry se požívá pro zlepšení funkce imunitního systému a chrání organismus před toxickými účinky těžkých kovů. Je silným antioxidantem a podporuje stavbu šlach, vazů a svalů a přispívá ke zdravému stavu kůže, vlasů a nehtů. Síra má protizánětlivé účinky, a pomáhá tak odstraňovat otok či ztuhlost svalů a podílí se na odstraňování potíží s klouby. Zároveň působí proti bolestem svalů a navrací svalům po rekonvalescenci přirozenou pružnost. 

Dávkování: Užívejte 3 tablety denně, ideálně 30 minut před jídlem, a zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Doplněk stravy není náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let věku, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu3

Co dát veganům pod stromeček?

MSM prášek pro zdravé klouby i vlasy

Supermasky – supervýživa pro vaši pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?