MycoMedica Reishi

MycoMedica Reishi

Značka: MycoMedica
Zboží je trvale vyřazeno.

Vitální houba reishi nebo-li lesklokorka lesklá je jednou z nejužívanějších vitálních hub. V tradiční čínské medicíně se využívá po tisíciletí pro své vitalizující účinky. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Reishi je jednou z nejceněnějších hub tradiční čínské medicíny. V překladu znamená „božská houba nesmrtelnosti“. Její účinky se využívají již více jak 4.000 let. 

Díky zpracování metodou dvojité extrakce (nejprve se extrahuje vodou a následně alkoholem) nabízí MycoMedica vysoce kvalitní výtažek z Reishi v ideálním poměru účinných látek pro nejlepší výsledky:
 
min. 30 % polysacharidů (reálně bývá 33-34 %)
min. 4 % triterpenů
 
Lesklokorka lesklá (Reishi, Ganoderma lucidum):
 
Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
Normální funkce oběhové soustavy
Normální hladina cholesterolu v krvi
 

Houbová surovina, která je používána při výrobě MycoMedica produktů, je dovážena z Číny, z lokalit, které mají ideální klima a podmínky pro růst. Každá houbová surovina je testována v německé nezávislé laboratoři Agrolab na více jak 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Je testována také na PAHs a radioaktivitu. 

MycoMedica je ryze česká rodinná firma, která byla založena v roce 2010. Zakladatelem byl Milan Schirlo, který se už 20 let zabývá vitálními houbami a tradiční čínskou medicínou. Filosofie společnosti MycoMedica je jednoduchá, ale jasná. Vyrábí a prodává produkty, které jsou: kvalitní, bezpečné a hlavně účinné.
 

Tip: Účinky podle tradiční čínské medicíny: doplňuje Qi a vyživuje Xue (krev), uklidňuje ducha Shen, transformuje Tan (hlen), posiluje esenci ledvin.

Dávkování: zvýšená dávka: 3–10 kapslí denně (je vhodné poradit se s lékařem či praktikem čínské medicíny), běžná dávka: 1–2 kapsle denně, doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat kapsle užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle), zapíjejte vodu nebo slabým zeleným čajem, při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek.

Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.

MycoMedica je ryze česká rodinná firma, která byla založena v roce 2010. Zakladatelem byl Milan Schirlo, který se už 20 let zabývá vitálními houbami a tradiční čínskou medicínou. Filosofie společnosti MycoMedica je jednoduchá, ale jasná. Vyrábí a prodává produkty, které jsou: kvalitní, bezpečné a hlavně účinné.

Ostatní kategorie: Imunita

Země původu: Česká republika

Výrobce: TCM point s.r.o., Tomkova 53 , 549 54, Police nad Metují, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

MycoMedica & YaoMedica: Bylinkami a houbami proti zdravotním neduhům

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?