Diochi Krém Diocel Artrizone 50 ml

Diochi Krém Diocel Artrizone 50 ml

Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační masážní krém Diocel Artrizone ulevuje od bolesti kloubů i namožených svalů. Kombinace bylinných látek zlepšuje prokrvení pokožky, aktivně ji hojí urychluje regeneraci poškozené tkáně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační masážní krém Diochi Diocel Artrizone ulevuje od bolesti kloubů i namožených svalů. Kombinace bylinných látek zlepšuje prokrvení pokožky, aktivně ji hojí a urychluje regeneraci poškozené tkáně. Kromě toho krém také mírní bolest i otok a díky jemné bylinné vůni má harmonizační účinky i na celý nervový systém.

Masážní krém uvolňuje ztuhlé svaly i klouby a aktivně je regeneruje, současně působí proti vzniku otoků a mírní bolest. Kombinace bylinných výtažků má skvělé antibakteriální, antivirové a antimykotické účinky, poškozenou pokožku léčí a podporuje její rychlejší hojení. Rostlinné silice zlepšují prokrvení pokožky, odstraňují svalovou ztuhlost a zlepšují pohyblivost celého pohybového aparátu.

Použití: Krém aplikujte podle potřeby na pokožku těla, namočte si ruce ve vodě a krém lehce vmasírujte. Opakujte i několikrát denně, dokud problémy neodezní.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Typy pokožky: normální pokožka

Užití: vnější

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?