Saloos Lemon tea tree 5 ml

Saloos Lemon tea tree 5 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice Lemon tea tree vás osvěží svou jiskrnou vůní, která intenzivně provoní vaši domácnost a neutralizuje pachy. Je přírodním antiseptikem a pomáhá při rýmě a nachlazení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Lemon tea tree probudí všechny vaše smysly díky velice osvěžující vůni, jenž vám přinese novou vlnu energie. Lemon tea tree je přírodní rostlinná silice, která při použití v aromalampě intenzivně provoní vaši domácnost a má silný revitalizační potenciál na tělo i mysl.

Lemon tea tree je silice se silným antiseptickým účinkem, pročišťuje vzduch a je často využíván jako přírodní dezinfekce. Skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a zanechává jiskrnou svěží vůni. Používá se po naředění také jako lokální přípravek na kůži a drobná poranění.

Příznivý účinek esence lemon tea tree oceníte také při onemocněních dutiny ústní, jako jsou opary, krvácení dásní či paradentóza. Lemon tea tree účinně brání tvorbě zánětlivých ložisek a lze jej použít také po štípnutí hmyzem. Zároveň přináší úlevu při rýmě a nachlazení.

Osvěžte se

Éterický olej Lemon tea tree je kombinací dvou vzájemně se skvěle doplňujících rostlinných silic, které vám přinesou osvěžení a revitalizaci. Energizující vůně tea tre a citronu má obnovující efekt na tělo i mysl a příjemně provoní veškerý interiér, ať už doma či v kanceláři. Citron a tea tree navíc skvěle neutralizují nepříjemné pachy a dodají vaší domácnosti optimistickou a energickou atmosféru. 

Probuzení pro tělo i mysl

Éterický olej z Lemon tea tree je rychlou vzpruhou pro tělo i duši. Je vhodným pomocníkem v náročných obdobích, kdy se cítíte jako bez energie, působí proti stresu a pomáhá při nadměrném fyzickém a duševním vypětí. Tato esence je navíc přirozeně antiseptická, díky tomu chrání proti množení mikroorganismů a lze ji použít pro dezinfekci místností. 

Proti rýmě i zánětu

Éterický olej z tea tree a citronu je vhodným pomocníkem pro lokální ošetření drobných ran a oděrek. Působí proti zánětu a podporuje přirozené regenerační schopnosti tkání, díky čemuž urychluje hojení. Lemon tea tree lze také použít pro zklidnění pokožky a zmírnění svědění po poštípání hmyzem. Působí také proti paradentóze a zánětům v dutině ústní. 

Kouzlo aromaterapie

Jednodruhové a kombinované éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 3 let věku. Dále pro onkologické pacienty a osoby s epilepsií. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Éterický olej má fototoxické vlastnosti, nevystavujete po jeho aplikaci kůži přímému slunci po dobu 12 hodin, nechoďte do solária.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: afty a opary, bodnutí hmyzem, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nachlazení a viróza, onemocnění močových cest, problematická pleť a akné

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

K čemu vlastně slouží citrusy?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?