Taoasis Zázvor, Bio Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Ingwer 5 ml

Taoasis Zázvor, Bio Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Ingwer 5 ml

Značka: Taoasis
Balení:
359
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Esenciální olej Teplá, pronikavě kořenitá vůně zázvoru okamžitě nakopne energii a zbystří vaše smysly. Působí hřejivým dojmem a zvyšuje odolnost organismu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu15
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Teplá, pronikavě kořenitá vůně BIO zázvoru Taoasis okamžitě nakopne energii a zbystří vaše smysly. Působí hřejivým dojmem, zvyšuje odolnost organismu a stimuluje činnost vnitřních orgánů. Pomáhá také při bolestech hlavy. V ájurvédě se používá na posílení sebevědomí, pevné vůle a zdravé ctižádostivosti.

Zázvorový éterický olej je výborný na detoxikaci pleti, kterou do hloubky očišťuje, což ocení zejména problematická a rychle se mastící pleť. Zrychluje metabolismus a odplavování škodlivých látek z těla a pokožku zároveň krásně prohřeje, prokrví a zpevní. Účinně tak bojuje i proti tvorbě celulitidy.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a děti do sedmi let věku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu15

Jak začít s aromaterapií?

Aromaterapeutický horoskop – Kozoroh

Aromaterapie na podzim

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Éterické oleje na problémy se zády

Fotosensitivita éterických olejů

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Jak vyléčit bolesti v krku bez antibiotik?

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Taoasis - vůně s příběhem

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?