Saloos Zázvor 5 ml

Saloos Zázvor 5 ml

Saloos Zázvor 5 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Esenciální olej ze zázvoru má stimulační efekt na tělo i mysl. Uvolňuje napětí a pomáhá při migrénách. Účinně zmírňuje bolesti namáhaného pohybového aparátu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Zázvor je velice oblíbený a hojně používaný přírodní éterický olej bez jakýchkoliv syntetických příměsí. Na dlouhou dobu provoní váš domov či pracoviště a díky svěžím citrusovým tónům účinně neutralizuje nepříjemné pachy. Dodává energii a revitalizuje tělo i mysl.

Esenciální olej ze zázvoru pomáhá uvolnit napětí a oceníte jej zejména v období zvýšeného stresu a tenze. Harmonizuje psychiku a účinně zmírňuje bolesti hlavy. Je s oblibou používán při migrénách a bolestech z nadměrného psychického či fyzického vypětí.

Zároveň přirozeně podporuje pocení a je často využíván při onemocněních dýchacího traktu, zejména rýmě a nachlazení. Podporuje trávení a pomáhá při nechutenství. Je vhodný také jako součást masážních olejů, ulevuje od bolestí svalů a kloubů a bráni tvorbě jizev.

Povzbuzení a energie

Éterický olej Saloos Zázvor vás zavalí přívalem energie. Jeho kořeněná jemně citrusová vůně ihned osvěží vaše tělo i mysl. Oceníte jej zejména ve chvílích, kdy potřebujete dodat energii, nabrat síly a odpoutat se od starostí všedního dne. Svěží zázvor skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a naplní váš domov příjemnou energizující vůní.

Proti stresu i únavě

Vůně kořeněného zázvoru má příznivý vliv nejen na vaši psychiku. Pomáhá v obdobích nadměrného stresu a snižuje známky únavy. Díky zázvoru tak budete účinně bojovat proti fyzickému i duševnímu vyčerpání a opět naberete potřebné síly. Zmírňuje duševní vypětí a je skvělým pomocníkem také při migrénách a bolestech hlavy z nadměrné psychické zátěže.

Pomocník při rýmě

Éterický olej ze zázvoru vás nezklame také jako podpůrný prostředek v období chřipek a nachlazení. Je přirozeně antiseptický, díky čemuž působí proti zánětu a pomáhá zvýšit obranyschopnost organismu. Podporuje prokrvení tkání a účinně ulevuje od bolestí namožených svalů a kloubů. Zároveň stimuluje zdravé trávení a posiluje chuť k jídlu. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 3 kapky, protože je éterický olej poměrně aromatický. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než 2 kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a děti do sedmi let věku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy , zvýšení krevního tlaku

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

Jak začít s aromaterapií?

Aromaterapeutický horoskop – Kozoroh

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Fotosensitivita éterických olejů

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Zázvor – univerzální všelék

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?