Taoasis Koriandr, Bio 5 ml

Taoasis Koriandr, Bio 5 ml

Taoasis Koriandr, Bio 5 ml

Značka: Taoasis
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Koriandrový esenciální olej má teplou kořenitou vůni a je vhodný zejména na potíže s trávením a zažíváním. Můžete ho využít také při bolestech kloubů, svalových křečích či močových zánětech.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej koriandr je jedním z nejlepších esenciálních olejů při potížích s trávením. Využívá se při nadýmání, zvracení a žaludečních neurózách, podporuje chuť k jídlu a je vhodný k uvolnění bolestí břicha. Koriandr je výborný také při střevních zánětech a přispívá k celkové harmonizaci zažívání.

Koriandrový éterický olej s teplou kořenitou vůní a lehce nasládlými tóny má výborné antibakteriální účinky. Působí také příznivě na pohybový aparát. Je vhodný k masážím při bolestech kloubů, a to i těch revmatických. Koriandr najde uplatnění i při močových zánětech, uvolňuje ztuhlé svaly i svalové křeče. Můžete ho využít i při bolestech nervového původu.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Koriandrový éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a také pro děti do 12 let. Ve větším množství působí jako neurotixin a jaterní toxin. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, onemocnění močových cest, revmatismus a artritida, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Produktové řady: Taoasis Jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Z blogu4

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Taoasis Jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?